Seminer: “Linux Nedir ?“

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneğini ve CEIT kulübü tarafından düzenlenecek Olan “Linux Nedir?“ seminerine hepinizi bekliyoruz...!!!

Tarih: 15 Aralık 2006 Cuma, Saat 13:00-15:00
Yer: Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü - A 202 Salonu-Beşiktaş
Konuşmacı: Gökmen Göksel
İçerik: Bilgisayar kullanmasına karşın Linux işletim sistemini tanımayan, Linux'u bugün bulunduğu noktaya getiren ve hızla gelişmesini sağlayan felsefeyi anlamak isteyen, Linux ile neler yapabileceğini merak eden insanlara yönelik seminerde Linux işletim sistemi ve özgür yazılım olgusu anlatılarak Linux ile ilgili kafalarda sıkça oluşan genel sorulara yanıtlar aranacak.

Referans:
Kaynak_1:Bahcesehir Universitesi BOTE Bolumu
Kaynak_2:LKD Seminerleri

Görüşler

0
emresokullu
Hala bu soru mu :)
0
Chriseba
Beşiktaş'a vapurla indikten sonra "Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Bölümü - A 202 Salonu" denen bu mekanı nasıl bulacağımı merak ettim açıkçası...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

İNETD Pardus 2007'nin Yenilikleri Semineri (Uygulamalı)

adervis

İNETD Seminerleri başlıyor!

Yılın ilk semineri; Pardus 2007'nin Yenilikleri

İnternet Teknolojileri Derneği tarafından, 13 Ocak 2007 tarihinde "Pardus 2007'nin Yenilikleri" konulu seminer düzenlenecek.

Özgür Yazılım Nasıl Pazarlanır?

aomeroglu

Özgür yazılım geliştiriyor ama nasıl para kazanacağınızı bilmiyor musunuz?

Özgür yazılımı geliştiriyor, iş modeliniz de hazır ama işin topluluk sürecini nasıl yöneteceğiniz konusunda soru i şaretleri mi taşıyorsunuz?

Ya da şöyle soralım: Özgür yazılım nasıl pazarlanır?

Akademik Bilişim 2003 Konferansı`nda Linux Seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 3-5 Şubat 2003 tarihlerinde Adana Çukurova Üniversitesi'nde yapılacak olan Akademik Bilişim Konferansı'nda her yıl olduğu gibi tüm konferans boyunca linux seminerleri düzenliyor. İleri düzey ağ yönlendirmeden, disksiz terminallere; masaüstü uygulamalarından başarı öykülerine kadar birçok konu ele alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -

Postfix E-posta sunucusu, SPAM ve Virüs Filtreleme

adervis

İNETD tarafından düzenlenen "Postfix E-posta sunucusu, SPAM ve Virüs Filtreleme" isimli seminer 18 Kasım 2006 tarihinde IBM Linux Merkezinde yapılacak.

Linux Semineri : Linux İşletim Sistemi

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliği yaptığı bir linux semineri düzenliyor. Özellikle linux'a yeni başlamak isteyenlere hitap eden ve linux işletim sisteminin genel özellikleri ile kullanım alanlarının anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. - Ayrıntılı Bilgi -