Fazlamesai.net'e soralım: Google'ın bu seferki bombası ne?

0
cbc
Google, GMail'ı 1 Nisan'da duyurduğunda, herkesin şaka olarak algılamasını sağlamıştı. Peki ya bu sefer?

1 Nisan kapıya dayandı. Googling Google'da 1 Nisanda çıkabilecek ürünler hakkında fikir yürütülmüş, belki Google Calendar'ın duyurulacağını, belki de GMail'in betadan çıkabileceğini öngörmüşler.

Sizce Google dünyayı ele geçirme çabasını nasıl ilerletecek?

Görüşler

0
roktas
1 Nisan'ı bilemem de asıl bomba 24 Mart'ta patladı: VIM'in babası Bram Moolenaar (gider ayak VIM7'yi de duyurarak) Google'a transfer oldu.

Hamiş: Hmm, Gmail arayüzündeki klavye kısayollarına dikkat! :-)

0
ahmetaa
Benim tahminlerim: - Takvim - Veri depolama. Gmail sahiplerine atiyorum 10GB yer ve kolay dizin-dosya erisimi arayuzu..
0
mbayer
Ciddi, ciddi m$'in tahtini ele gecirecek. Gmail de yenilik yapmislar, .doc, .xls, .pdf vs artik gorebiliyorsunuz. Bir sonraki adim da bunlara degisiklik yapabilirsiniz derse? Geriye ne kaliyor acaba :)
0
mos
bir site vardi adresini hatirlayamadim simdi, online olarak office belgelerini o sitede editleyebiliyordunuz pc'nizde office yuklu olmasa bile.. google gecenlerde o siteyi satin aldi diye hatirliyorum, sebebini simdi ogrenmek cok sasirtmiyor olmali kimseyi
0
butch
0
mos
bullseye
0
nehuse
Microsoft da vista yı yine erteledi bunun nedeni kullanıcıları güvenlik konusunda sarsmayacak entegre arama motoru live mail ve live messenger ile google ın ve gmailin tahtını sarsacak bir çalışma olabilirmi. Bilindiği gibi messenger entegre gelmesi yüzünden vazgeçilmez oldu çoğu kullanıcı için..
0
Challenger
Ertelemeden sonra Windows Bölümü sorumlusu başka bir göreve kaydırıldı. Bir yenilik nedeniyle değil, yetişmemesi nedeniyle ertelenmiş olması daha büyük ihtimal.
0
101
Microsoft'u satın aldığını duyuracak. 5 yıl sonraki 1 Nisan için olabilir ama biraz erken gibi :p Bu sene için daha önceleri adını duyduğumuz, internet üzerinden office paketini hizmete sunmasını bekliyorum. (Yoksa sundu da benim mi haberim yok, olabilir, google haberleri bir yerden sonra takip edilemez hal almaya başlamıştı.)
0
Zebani
Microsoftu şu haliyle zaten alamaz. Alabilecek durumda olduğunda da Microsoft şimdi Microsoft olamaz. :) Bu haliyle alırsa tekel davası açarlar sanırm.
0
yilmaz
bence tum beta servisleri bir araya getiren beta bir servis çıkaracak.
0
Zebani
evet, bu :)
0
Constantine
Pages sayfası artık tamamı ıle kısıtlılıktan kalkabılır, auto cevap ıle anında hesap acıla bılır "http://pages.google.com"
0
cbc
Google Talk 1.0.0.91' 31 martta çıkarttı. eh, hiç yoksatn iyidir. Ama daha gün bitmedi!
0
St
http://www.google.com/romance/ ?????? Google'ın bir nisan bombası :D Tanıtım turuna da katılmayı ihmal etmeyin: http://www.google.com/romance/tour.html
0
sametrix
windowsun üzerinde çalışan web tabanlı ikincil bir işletim sistemi bekliyorum ben google amcadan.
0
Schedar
X bir forumda görmüştüm GoogleOS diye bir yazı. hatta prototip resimleri bile vardı... neden olmasın?
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

HaberLinux #12 Çıktı

butch

IBM Türk'ün ücretsiz Linux gazetesi HaberLinux'un 12. sayısı dün gerçekleştirilen IBM Yazılım Zirvesi 2006'da okurları ile buluştu. Bu sayısında Fazlamesai üyelerine özel sürprizlerle birlikte gönderilecek dergiye ulaşmak için yapmanız gereken üyelik bilgilerinizdeki adres bilgilerinizi güncellemek ve "Haber Linux Dergisinin Adresime Gönderilmesini İstiyorum" seçeneğini işaretlemek.

Steve Jobs' tan hayat dersleri

Tarık

Macintosh ve Pixar ' ın kurucusu, hali hazırda yöneticisi Steve Jobs' tan kendi yaşamının kırılma noktaları, seçimleri ve hayatı hakkında değerli bir konuşma.

En güzel başlangıç sitesi

sundance

Digg.com son zamanlarda görmeye başladığımız, RSS, blog, social bookmarking gibi teknolojileri birleştiren bir site.

Beğenilen makaleler/haberler mantığı ile çalışıyor ve oldukça ilginç şeyler bulmak mümkün. Bu mantıkta Reddit.com'a da benzemekte. Oldukça başarılı, tavsiye ederim.

Ama benim kişisel tercihim, yıllardır DailyRotation.com

MyLink: Cracker oyunu!

sundance

Bundan yaklaşık iki yıl kadar önce Uplink isminde bir oyun gönüllerimizi fethetmişti

Bir Cracker RPG olarak tanımlayabileceğimiz oyun, bağımsız bir oyun firması tarafından yapılmış olması, pırıl pırıl kutulardaki beş para etmez oyunlar yerine, (oyunun mantığı ile örtüşen) saman kağıttan sarı bir zarfta posta ile elinize ulaşması, oyun cdsinin bile oyunun bir parçası olan bir bulmacayı barındırması ve oyunun aynı anda hem windows hem de linuxda çıkması ile oldukça dikkat çekmişti.

Geçen hafta içinde Uplink hayranlarından biri, bu kadar güzel bir oyunun kapalı kodlu olmasına dayanamamış ve MyLink adında bir versionunu çıkartmış. Daha bir haftalık olmasına rağmen birçok özelliğe sahip olan Mylink, Uplinkde olmayan network modunu da içermekte. Perl ve TK ile yazıldığından da hemen her platformda da oynanabiliyor.

Altından Anakart :-P

TiberiusKirk

Allısı, morlusu, fosforlusu derken şimdi bide, "altın" mainboard çıktı başımıza... www.donanimhaber.com