fazlamesai.net in, slashdot.org out

0
mos
Bu akşam Kablo TV'de henüz test yayınında olan bir kanalda -adı sanırım Technology Channel- klasik in/out eşleştirmeleri vardı. Daha önce Firefox in , Internet Explorer out yazısı gözüme çarpmıştı, ancak bu sefer

fazlamesai.net in
Slashdot.org Out

yazıyordu yahu! :)
Şimdi...

1- Bu kanalla siz saygıdeğer FM yöneticilerinin bir organik bağı var mı?

2- Varsa, bu kanalda aktif rol alacak mısınız?

3- Şayet alacaksanız bu, sonunda bir ulusal kanalda Açık Kaynak kodu ile ilgili elle tutulur birşeyler gör(ebil)eceğimiz anlamına gelir mi?

4- Eğer öyleyse, neden daha önce buradan duyurmadınız? Ayıp değil mi heyecanlandırıyorsunuz milleti? Siz çok komik misiniz?

Söz savunmanın :)

Görüşler

0
tongucyumruk
Hmm... bu haber beni neden şaşırtmadı acaba? Tabii /. out, FM in olacak... siz ne bekliyordunuz ki....
0
fsniper
Bu adamlar /. etkisinden korkmuyor hiç sanırım. Ya akıllının biri /. a haber yaparsaonları diye hiç düşünmemişler mi? Fazlamesai doğal olarak in çünkü fazla mesai etkisi diye bişey yok. :)
0
conan
simdilik!
0
FZ
Az kaldı! ;-)
0
sundance
Fazlamesai etkisi yok mu ? Nasıl olmaz ? En son bıraktığımızda ordaydı. Hani böyle mesainin orta yerinde hissedersiniz, "Ulan bu benim yapmak istediğim iş değil ki, kim çizdi beni bu kareye ? Otursam, şöyle bir uygulama geliştirsem, böyle milyon dolarlık şirketlerin yaptıklarına kafa tutacak bir şeyler yapsam, birileri benim için de "Hasta mıdır nedir ? İşi gücü yok mu bu adamın ?" dese, kıskıs gülsem. Neyse en azından bir haber yazıp bir iki yorum atayım bari.

Buna Fazlamesai efekt diyoruz biz ;)
0
mos
tabi cok safim , ben de fazlamesai nasil "in" olur da slashdot "out" olur diye sasirmsitim zaten (?!)
0
sundance
Sanırım göreceksiniz :) Hem de haftada 1,5 saat. Elle tutulur olup olmadığına siz karar verirsiniz artık.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Geleceğin Medyası

redogre

Geleceğin Medyası

TT'den az kullanılmış araba

butch

Özgürlük hakkında...

pismikrop

Dün yaşadığım bir olay internet ve lisans özgürlükleri hakkında aklıma ciddi şüpheler getirdi. Dünyaca ünlü günlük yazılımı b2evolution'a birisi kürdistan bayrağı açıp, Türkiye'nin yarısından fazlasını içerisine alan Kürdistan haritası gösterdi.

Ben elimden geldiğince böyle bir ajitasyona kanmamaları gerektiğini söyledim. Ama nafile! Hesabımın kapatılacağını söylediler. Şimdi tüm fazlamesai.net okuyucularına soruyorum: Sizin yaptığınız özgür bir yazılıma birisi Türkiye'nin yarısını içerisine alan (?) Kürdistan yerelini koymasını isterse kabul eder misiniz?

Özgürlük bir terörist devletin eylemlerine yardım edecek kadar ileri gider mi?

MEB Harikalar Diyarında

butch

Kopya korumalı kompakt diskler yolda

butch

msnbc.com'un haberine göre nisan ayıyla beraber müzik endüstrisinde yeni bir dönem başlayacak. Sebep kopya korumalı ilk kompakt-diskin Amerika'da piyasaya çıkacak olması. Bu yenilikle müzik cdlerinin artık dijital olarak kopyalanması mümkün olmayacak. Bence bunun aşılması da uzun sürmez, sizce?