TT'den az kullanılmış araba

0
butch

Görüşler

0
onuraydemir
Super Olmus :) Cuk Oturmus.
0
Zebani
200 km/sa olduğunu kabul ediyorum hızının bu durumda 100 km 'yi azami hızıyla 30 dk da kat eder. :)
0
sundance
1Mbit ADSL ile günde 10Gb data çekmek mümkün. O yüzden hesap bayağı güzel.

Bu arada dün akşam televizyonda Binali Yıldırım'ın "Sınırsız kullanıcıların ücreti de %18 azalacak" demecine yer verildi, yerse :)
0
yilmaz
Audi TT sanırım bu :)) not: Pardus karikaturu daha komikti.
0
sundance
Bence bu süper bir espri, durumu da şahane özetliyor. Pardus karikatürü bir miktar daha havada kalıyordu, bu ise Penguen ayarında bir karikatür.
0
yilmaz
Pardus karikaturu FM deki pardus haber yorumlarını gayet iyi anlatıyordu. Bu yüzden TT karikaturu ikinci sırada. TT karikaturu de cok sağlam ama o daha bizi anlatıyor gibi.
0
FZ
Koparmışsınız yine! :) :)
0
o_ozardic
Güzel karikatür :) ama bir itirazımız var: Bilgisayarcı vatandaşların veya penguenlerin arabasında, dikiz aynasının altında CD olması gerek, tavla zarı değil :P
0
simor
O da bizim kaderciliğimizin simgesi heralde. ??=)
0
Zebani
hayır o yeni bir depolama birimi. Zar biçimi verilmiş bir gizli (nano hatta pico ) teknoloji ürünü...
0
Zebani
Eski "Kare" leri görebileceğimiz bir link mi yok, ben geç saat körlüğü mü yaşıyorum?
0
FZ


http://kare.fazlamesai.net/ adresine gidilir, karikatürün altına, CC lisans logosunun üstüne bakılır, Öncekiler linkine tıklanır, adım adım ilerlenir.
0
Zebani
1,2,3...,1000. Sağım, solum sobe. Saklanmayan ebe. Sobeee.... =)
0
Zebani
Fazlamesai "Kare" ye tıklamakta yetiyormuş. :) Günün erken saatleri bazen böyle güzel şeylere gebe oluyor işte. :)
0
camgoztaci
Walla doğru söze pek fazla birşey söylemeye gerek yok. Güzel olmuş..
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

DBR Yayın Grubunun Tercihi FreeBSD

FZ

Eski çalışma arkadaşlarımdan biri (ki aynı zamanda inf0 isimli FM üyesi oluyor kendileri) ile geçen gün ICQ'da karşılaştım, konu konuyu açtı derken kendisi DBR (Doğan Burda Rizzoli) yayın grubunda çalıştığını söyledi. Geleneksel bir bilgisayar muhabbetine aramızda devam ederken, MS Windows'u bırakıp FreeBSD'ye geçtiklerini söylemesi nazar-ı dikkatimi celbetti ;-) Bunun üzerine kendisi ile bir röportaj yapmam farz oldu, buyrun okuyun:

2000lerde Müzik Kalitesi ve Yüksek Ses Savaşları

FZ

Matematikçi, müzisyen ve yazılım geliştirme uzmanı bir dostumdan önemli bir konuya dikkat çeken ilginç bir e-posta alınca tüm müziksever FM üyeleri ile paylaşmadan edemedim:

"Emre kadresim,

Yeni yılın kutlu olsun.

GNU/Linux Ortamında Webcam İle Hareket Algılama

FZ

Başlık biraz fazla ciddi gelmiş ya da kafa karıştırmış olabilir o yüzden kısaca derdimi ve bu makalenin ana temasını belirteyim: Basit bir kamerayı GNU/Linux çalıştıran bir PC´ye USB portu üzerinden bağladıktan sonra bir tür ilkel gözetleme/uyarma sistemi kurma işini adım adım anlatmak.

Yemeği hazırlamaya başlamadan önce malzeme listesine bir göz atalım:
  • 1 adet PC
  • 1 adet Debian tabanlı KNOPPIX 3.1 Bootable Live CD
  • 1 adet PHILIPS PCVC 730K webcam
  • 1 adet hareket tespit (motin detection) yazılımı

Buffer overflowlar öldü ! Yaşasın Theo ;)

sundance

BSD camiasının asi çocuğu, OpenBSD'nin babası Theo de Raadt CanSecWest güvenlik konvansiyonunda yaptığı açıklama ile Open BSD'nin 1 Mayıs'da çıkacak yeni sürümünde, yaklaşık otuz yıldır işletim sistemlerinin baş belası buffer overflow mevzuunu tamamen çözeceklerini açıkladı. Bu konuda yine de mütevaziliği bırakmayan Theo, tamamen mümkün değil hale getiremeseler bile yeni güvenlik katmanı sayesinde buffer overflowların uygulanmasını imkansıza yakın hale getirdiklerini söylüyor.

Haber Maratonu

FZ

Müzik zevki evrensel midir, kültürel midir? MIT'den iki araştırmacı bu konu üzerinde bir çalışma yapmışlar. George Lucas, bilgisayar oyunlarında YZnin daha ciddi ve yoğun şekilde yer alması gerektiğini düşünüyormuş. ABD'de 2010 yılına dek nüfusun %60'ı genişbant internet erişimine kavuşacakmış ama Güney Kore çok daha ileride imiş. IBM yeni arama ve metin analiz yazılımını açık kaynak kodlu hale getirmiş. Açık kaynak kod camiasında daha çok kadın yazılım geliştirici yer almalıymış. XML dünyasının meşhur firmalarından Altova, ürünlerinden birini "royalty free" olarak kamunun kullanımına açmış. GNU/Linux'ta araba yarışı sevenlere TORCS tavsiye ediyorlarmış. Güvenlikle ilgili DenyHosts diye güzel, minik ve Python ile kodlanmış bir araç varmış.