fazlamesai.net neden sevilir?

0
FZ
Evet, 1 yıldan uzunca bir süredir yayın yapan bu site benim tarafımdan neden sevilir ve de takdir edilir? İşte ilk aklıma gelen sebepler :

1) Dr.Dobb's Journal adlı önemli mi önemli bilgisayar yazılımları dergisinde haber yapılan bir işletim sistemi ile ilgili bir haberin (Menuet OS) en az bir ay önce fazlamesai.net sitesinde yayınlandığının farkına varılır.

2) MIT Technology Review adlı dergide çıkan ve MS-DRM sisteminin kırılması ile ilgili haberin en az bir ay önce fazlamesai.net sitesinde yayınlandığının farkına varılır.

3) Bitirme ödevi ile ilgili fellik fellik kuantum bilgi işlem simülatörü ararken, konu ile ilgili güzel mi güzel bir bir QCL (Quantum Computing Language) dilinin varlığından fazlamesai.net sitesi sayesinden haberdar olunur.

4) Gönderilmiş haberlerle ilgili olarak konusunda detaylı ve derin çalışmalar yapan ve dünyanın dört bir köşesine dağılmış insanlarla anadilimde iletişim kurulur. Vizyon genişlemesi yaşanır. Sağlam bilgilere saatlerce arama tarama yapmadan ulaşılır. 5), 6), 7)...

Daha pek çok sebep sıralanabilir! Sizin fazlamesai.net'i sevmenizin, özel, genel, somut, soyut, maddi, manevi sebepleri nedir?

Görüşler

0
conan
Burada:

- Itina ile bilgi paylasilir, kendine saklanmaz.
- ``FARKLI`` bakis acisi okunur, zevk alinir.
- Senin gibi dusunen, senin ilgilendigin konularla ilgilenen insanlarin varligindan haberdar olunur.
- Kimse kalkip da ne ukalalik yapiosun dumbelek demez! (dese de icinden der hehehe)
- Alternatif`e onem verilir, uzerinde durulur.
- Bir sistemin kolesi ya da parcasi olmak yerine o sistemin bireyi olduguna inanmis insanlar gorulur ve hmm denilir...
- Saygi vardir
- Sevgi vardir
- Seviom uleeeeeeaaaann FazlaMesai`yi! ;)
0
sundance
Sizler gibi okurları olduğu için sevilir sanırım, daha önemli bir sebep gelmiyor aklıma ;)

KIVILCIM Hindistan
a.k.a. Sundance
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai 1 yaşında

butch

Az önce Sundance'e fazlamesai'nin birinci yılı dolunca birşeyler yapalım dedim ve o anda farkettim ki fazlamesai ben bunları söylerken zaten 1 yaşına girmiş. Bir anda garip oldu ortalık ve biraz gülüştük. Evet, fazlamesai.net'te ilk haberin yayınlanmasından bu yana tam 1 yıl geçmiş. Bunu sizlerle de paylaşalım dedik. Bizim için çok zevkli geçti geçtiğimiz bir sene ve ben kendi adıma çok şey öğrendim siteye katkıda bulunan herkesten.
Neyse saçmalamaya başlamadan durayım ve seneye de buralarda ve daha güçlü olacağımız umudunu içimde taşıdığımı söyleyeyim. Herkese teşekkürler...

Tembel FM Kare

redogre

Çocuklara Bilgisayar Projesi Günlüğü

butch

Çocuklara Bilgisayar Projesi'nin haberler, duyurular ve çağrıları içeren web günlüğü açıldı. Önümüzdeki günlerde proje hakkında duyurulacak önemli gelişmeler ve destek çağrılarından haberdar olmak için sık sık ziyaret etmenizi öneririz.

TTNet: İnanılmaz bir problem çözme hikayesi

sundance

Belki farkındasınızdır yaklaşık son iki haftadır Fazlamesai`de fazla bir değişiklik yoktu. Bunun temel sebebi, bizim tembelliğimizden çok TTNet`ten aldığımız DSL hattının bir gece yarısı durup dururken offline olması ve bir daha gelmemesiydi.

\r\r\r\r\r Çok eğleneceğiniz bu hikayeyi muhakkak okuyun...

Bilişimci İmamın Vaazı

SHiBuMi

Bu yazı forward ile bana geldi, benden de sizlere...

Bu kainatın öyle bir donanımcısı vardır ki, bütün mevcudatı ve onların içinde yeryüzünü create etmiş, güneşi bir power source, ay'ı bir system clock yapmış.