Fazlamesai yorumlarına kolay erişim!

0
butch
Son zamanlarda yorumlar oldukça arttı. Bazı üyelerimizden yorumların takibinin zorlaştığı yönünde mesajlar geldi. Yapılan yorumların hızına yetişmek için sizlere iki link:
www.fazlamesai.net/istatistik, buradan siteye ait istatistikleri takip edebilir, yorum linkine tıklayarak da en son yapılan yorumları görebilirsiniz.
Buradan da en son yapılan yorumları takip edebilirsiniz.

Küçük bir not daha. Fazlamesai bu yaz başına doğru yeni bir yapılanma sürecine girecek. Bunu sizlerle birlikte gerçekleştirmek istiyoruz. Neler yapılabileceğini bir yerlere not alın, bu hafta sonu bununla ilgili detayları duyuracağız.

Görüşler

0
conan
Bu istatistik linki harika olmus ellerine saglik butch. Bi ricam olacak, istatistik linkini yukaridaki istatistikler basligiyla linklesen nasil olur? Bence super olur! :)
0
butch
işlem tamam
0
conan
supersin!
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Mahkeme

butch

Son Kullanıcı

redogre

IExplorer kullanmayın da ne kullanırsanız...2

sundance

Distrowatch'un haberine göre Internet tarayıcıları arasındaki rekabette, Mozilla/Firefox ciddi bir avantaj yakalamış durumda
US-CERT'in IE'deki açıkların ciddi risk oluşturduğunu belirtmesi ve başka tarayıcıların kullanılmasını güvenlik açısından tavsiye etmesinin ardından Mozilla ve Firefox downloadlarında ciddi bir artış yaşandığı, Linux dağıtımlarının buluşma noktası olan Distrowatch'da üç yıl öncesinde %60ların üstünde olan MSIE kullanımının ise günümüzde %25'in altına düştüğü belirtilmekte ve bir değişiklik yapmanın zamanı geldiği vurgulanmakta.
Rage Against The Machine'in Guerilla Radio'su aklıma geldi.

It has to start somewhere,
It has to start sometime.
What better place than here,
what better time than NOW?

Biohacking

robertosmix

Geçenlerde hackaday.com'da da rastladığım ve yakında (bir taraftan) insan ömrünü olduğundan çok ama çok daha fazla uzatabileceğini düşündüğüm bir prensip'i sizlerle paylaşmak istiyorum. Aslında anlatılan prensipler ve davet edilen araştırma sahası bir çok "hacker"'ın günlük yaptığı çalışmalardan farklı değil. Ama burada konu edilen "hack"lenebilir mekanizmaların tamamı yaşayan organizmalar.

Pardus

redogre