Fazlamesai yurda döndü

0
butch
Cezayir depremi ve devamında gelişen olaylardan en çok FM etkilendi. Yavaşlık sizin de dikkatinizi çekmiştir sanırım. Fazlamesai bir süreliğine(belki de sürekli) ülkemiz sınırları içine taşındı. Artık hızlandık. Ancak fazlamesai.org domaini altında durduğu için cookieleriniz durumdan hoşlanmayacak. Haberiniz ola!!!

Görüşler

0
sametc
iyi yapmısınız :)))))))


ve bu benim gnu/linux tan attığım ilk mesajım haber ola kurabildim :()))
mutluyuz artık bir lin kullanıcısıyız ve sunu soyleyeyim
gnome altından atıyorum :))
kde guzel calışıyor ama sanki biraz yavaş gibi ama sunu soyleyeyim gnome dahada yavaş şimdi ekran kartı surucusu yuklemyeye calışıyorum :))
hadi kolay gelsin :))
0
conan
bana cok yavas :(
0
tongucyumruk
ohh... kaç gündür yorum yazamıyordum... artık hayatım normal akışına dönebilir...
0
hako
Umarım Türkiye sınırları içinde kalıcı olmazsınız. Zira benim gibi yurt dışından ulaşanlar için hız oldukça azalmış oldu. Kısa dönemde tahammül edilebilir belki ama orta-uzun dönemde mutlaka bir yurtdışı yansınız olsun isterim kendimce :).

Teşekkürler....
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

fazlamesai.net'e soralım: Pardus ne? Yenir mi?

mos

Askerden henüz geldim. Malesef mi denir, iyiki mi denir emin değilim. Ama çoğu zaman, bilgisayarlarla uğraşmaktan başka bir şeye vaktim olmadı.

SVG Gümbür Gümbür Geliyor

FZ

Tasarımcılar gösterişli ve animasyonlu web sayfalarını FLASH ile yapmaya, programcılar veritabanından çektikleri verileri grafik olarak göstermek için yazılım bileşenleri, GD ya da ImageMagik gibi yazılımlar kullanmaya devam ederken W3C tarafından standartlaştırılan ve Adobe başta olmak üzere Mozilla gibi devler tarafından da desteklenen SVG (Scalable Vector Graphics) sessiz ve derinden ilerliyor.

Mobil SVG yani taşınabilir cihazlara yönelik SVG teknolojisi ile sistem geliştirecek yarışmacıları Nokia 3650 tri-band GSM cep telefonu bekliyor ödül olarak.

Php-Nuke telif hakları

butch

Az önce aşağıdaki metni içeren bir mail aldım. Sanırım birisi bizimle dalga geçiyor ama haklı olduğu bir konu var, o da yazılım sahibinin taleplerine mümkün olduğunca saygılı olmak. Ben de Basit kullananların copyright mesajını korumalarına sevinirdim.

Apple´dan Windows için ITunes

Evil_Empire

Apple, 1999 yılında çıkardığı muzik player, encoder, decoder, cdburner vs. uygulaması ITunes'un win2000-XP versiyonunu çıkardı.
ITunes cok genis mp3 arsivlerini duzenlemek, calmak ve kopyalamakla ilgili kullanisli ozellikler sunuyor. Karmakarisik arabirimli playerlardan sıkıldıysanız bir denemenizi oneririm. Ücretsiz bir yazılım olan ITunes 4.1'i http://www.apple.com/itunes/download/ adresinden indirebilirsiniz. GUI sevilecekse Apple olsun:)

Tablolama Yazılımları: Kötü Bir Alışkanlık Mı?

FZ

Henüz doğrudan kansere ya da vereme yol açtıkları söylenemez ama hemen her tür iş için aşırı şekilde kullanılan tablolama yazılımları belki de gerçekten kötü bir alışkanlıktır.

EXCEL ya da ona özenmeye çalışan OpenOffice.org Calc, vb. benzeri yazılımlar her derde deva mı? Kolayca işleri hallediyorlar mı? Hesap kitap işi onlardan mı sorulur? Çok güzel grafikler mi sunuyorlar? Olması gerektiği gibi şeyler mi?