Firefox 3.5 RC 3 Çıktı

0
anonim

Görüşler

0
setcom_2000
An itibariyle 3.5 sürümü yayınlanmış tarayıcı.
0
FZ
Javascript performansı nasıl?
0
kervan
Ben biraz önce denedim, Jquery ile taşınabilme, boyutlandırabilme özelliklier kazandırılmış resimler üzerinde hareket ettirme, boyutlandırma işlemleri yaparken tutukluk yaşıyordum, Şimdi tam anlamıyla kaymak gibi Maşallah.

Önceki Firefox sürmümün 3.0.11, Linux altında kullanıyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Chrome Eklentilerini Mobil Cihazlarda Çalıştırmak!

Zakkum

Murat'ın fazlamesai.net “hızlı paylaşım” eklentisini görünce, eklentileri mobil cihazlarda nasıl çalıştırırız meselesi gündeme geldi. Eklentileri chrome ile değil ama firefox içinde çalıştırabiliriz. Bunun için önce “Chrome Store Foxified” eklentisini kuruyoruz. Daha sonra ister imzalı ister “fazlamesai hızlı paylaş” eklentisinde olduğu gibi imzasız bir eklentiyi çalıştırabiliriz. İmzasız...

Firefox 2.0 Beta 1 yayınlandı...

arif_dn

Görsel olarak pek fazla bir değişiklik yok . Eklentiler menüsünde biraz değişiklik yapılmış. Bir de ana ekranda sağ üst köşedeki arama kutucuğu biraz değişmiş. Alt yapı olarak neler yapıldığı hakkında bir açıklama bulamadım.

İndirmek için buraya.

Firefox Eklentilerine Müdahale Etmek

sefalet

Firefox eklentilerine yapılan çok sayıda müdahalenin ve eklentilerin işleyiş şekillerine dair güzel anlatılmış bir çevrimiçi kitap.

http://www.extremetech.com

Firefox rekor kırmayı hedefliyor

coskung

Firefox, 24 saat içinde en fazla download edilen yazılım olma rekoruna gözünü dikti. Download Day adı verilen organizasyonla, Firefox 3, çıktığı gün rekoru kıracak gibi. Henüz çıkış tarihi duyurulmadı ancak, aşağıdaki siteden kayıt yaptırarak, önceden bilgilendirilebilirsiniz.

SpreadFirefox.com'a 2. Saldırı

butch

ZDNET'te verilen bilgiye göre, sadece birkaç ay içinde yapılan ikinci saldırı site sunucularında kurulu Twiki yazılımdaki bir açık kullanılarak gerçekleştirilmiş. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ele geçirdikleri önemli bir bilgi yok ancak bu saldırı SpreadFirefox.com'un 15 Ekim tarihine kadar kapalı kalmasına sebep olacak.