Firefox 3 Deneme Sürümü

0
vst

Firefox 3 deneme sürümü Alpha 1 yayınlandı. Sadece geliştiricilerin kullanması öneriliyor. Önemli bazı değişikler:

  • Öntanımlı Cairo grafik kütüphanesi ile verimli 2D render (donanım bağımlılığından kurtulmak adına önemli)
  • Geliştirilmiş thread modeli
  • Yeni Gecko motoru: 1.9

Görüşler

0
digitalb
kullanıyorum inanın çok güzel tavsiye ederim
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox Party

anonim

Firefox'un 1.0 sürümünü kutlamak için dünya genelinde bir parti düzenleniyor. Ben Türkiye için bir parti fikri verdim. Yer olarak sadece Taksim / Istanbul belirttim. Ve tarih olarak da 21 Kasım girdim. Buradan vereceğiniz önerilere göre bilgileri düzenleyebilirim. Parti ayrıntılarını öğrenmek ve katılmak için buraya

Bu arada Partinin ismini beğenmeyip de önerisi olan varsa yeni önerilere de açığım :)

Bu partiyi düzenlersek hem ailemizin browser'ı olan Firefox'un 1.0 sürümünü kutlamış oluruz hem de tanışmış oluruz diye düşünüyorum...

Mozilla Türkiye Resmi Sitesi Açıldı

anonim

Uzun bir süredir Mozilla ve alt projelerinin yerelleştirilmesi işlemlerini yapan LAPIS[1] ekibi , Mozilla hakkındaki kaynakları bir araya toplamak ve merkezi bir noktadan yürütmek adina tüm çalışmalarını LKD[2] katkılarıyla açılan Mozilla Türkiye[3] resmi sitesi http://www.mozilla.org.tr adresine taşımıştır.

Firefox 1.0 çıktı!

mos

Detaylı bilgi için: http://www.mozilla.org/products/firefox
GNU/Linux, Mac ve Windows sürümleri için bu ftp adresini kullanabilirsiniz.

Mozilla 1.0 Çıktı

tongucyumruk

Ailemizin browser'ı Mozilla sonunda 1.0 sürümü ile karşımızda... Resmi sitesi'nde Mozilla 1.0 Released gibi olabilecek en sadece biçimde yapılan duyuru ile Mozilla 1.0 Sürümüne adımını attı... Ayrıntılar için 1.0 Release Notes'a buradan ulaşabilirsiniz. Konuyla ilgili Slashdot'ta çıkan haberi ve gelen yorumları da buradan okuyabilirsiniz. (Bu arada FazlaMesai'de Mozilla sürüm takip sitesine dönüşmeye başladı gibi neredeyse günlük CVS updateleri bile haber olacak)

SpreadFirefox.com'a saldırı

Soulblighter

Firefox'un pazarlama sitesi olan SpreadFirefox.com'a saldırı düzenlendi. Saldırı sonucunda üyelerin bir kısmının kişisel bilgilerinin çalınmış olabileceği belirtiliyor. Sitenin bir kaç gün kapalı kalmasına neden olan saldırıdan sonra Mozilla Vakfı, Spread Firefox üyelerine e-posta ile durumu bildirdi.