Firefox Quantum

https://www.mozilla.org/

6
minastirid

Görüşler

1
enisozgen

Her Firefox kullanıcısı gibi ben de eklentilerin başına pek fazla sıkıntı gelmemesini umuyorum.

1
murat

Şuan kullandığım LastPass hariç hiç bir addon Quantum ile uyumsuz değil. LastPass da önümüzdeki ilk release de 57 ile uyumlu olacakmış.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox 1.5.0.3 !

Chaosopher

Geçen ay FM'den de duyurulan Firefox 1.5.0.2'nin bir "denial of service" güvenlik açığını gideren yeni sürümü çıktı.
Geçen sefer olduğu gibi Mozilla Firefox 1.5.0.x tarayıcılar kendilerini bu yeni sürüme de otomatik olarak yükseltecekler. Tarayıcısını kendi kendisini yükseltmesini bekleyemeyenler yeni sürümü buradan indirebilirler. Hayırlı uğurlu olsun!

Mozilla Futbol Fanatiklerinin Tutkularını Yeni Firefox Eklentisiyle Körüklüyor

anonim

Joga.com Kılavuzu, taraftarları gollerle, videolarla ve birbirleriyle buluşturarak, beğenilen açık kaynaklı tarayıcıya futbol tadını katıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatikleri artık kendi tutkularını yansıtan bir tarayıcıya sahip. Mozilla bugün Mozilla Firefox 1.5 tarayıcısı için geliştirdiği ve Google tarafından sunulan Joga.com Kılavuzu'nun çıktığını duyurdu.

Firefox rekor kırmayı hedefliyor

coskung

Firefox, 24 saat içinde en fazla download edilen yazılım olma rekoruna gözünü dikti. Download Day adı verilen organizasyonla, Firefox 3, çıktığı gün rekoru kıracak gibi. Henüz çıkış tarihi duyurulmadı ancak, aşağıdaki siteden kayıt yaptırarak, önceden bilgilendirilebilirsiniz.

Firefox Kullanıcıları Daha 'Eğitimli'

baRRacuda

comScore'un yaptığı istatistiğe göre eğitim, teknoloji, kitap gibi içeriğe sahip sitelere Firefox kullanıcıları, Internet Explorer kullanıcılarından daha çok ilgi gösteriyor.

SpreadFirefox.com'a 2. Saldırı

butch

ZDNET'te verilen bilgiye göre, sadece birkaç ay içinde yapılan ikinci saldırı site sunucularında kurulu Twiki yazılımdaki bir açık kullanılarak gerçekleştirilmiş. Saldırıyı gerçekleştirenlerin ele geçirdikleri önemli bir bilgi yok ancak bu saldırı SpreadFirefox.com'un 15 Ekim tarihine kadar kapalı kalmasına sebep olacak.