Mozilla Futbol Fanatiklerinin Tutkularını Yeni Firefox Eklentisiyle Körüklüyor

0
anonim
Joga.com Kılavuzu, taraftarları gollerle, videolarla ve birbirleriyle buluşturarak, beğenilen açık kaynaklı tarayıcıya futbol tadını katıyor.

Dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatikleri artık kendi tutkularını yansıtan bir tarayıcıya sahip. Mozilla bugün Mozilla Firefox 1.5 tarayıcısı için geliştirdiği ve Google tarafından sunulan Joga.com Kılavuzu'nun çıktığını duyurdu.

Mozilla Futbol Fanatiklerinin Tutkularını Yeni Firefox Eklentisiyle Körüklüyor

Joga.com Kılavuzu, taraftarları gollerle, videolarla ve birbirleriyle buluşturarak, beğenilen açık kaynaklı tarayıcıya futbol tadını katıyor.

Mountain View, Kaliforniya ve Paris, Fransa - 14 Haziran 2006 - Dünyanın dört bir yanındaki futbol fanatikleri artık kendi tutkularını yansıtan bir tarayıcıya sahip. Mozilla bugün Mozilla Firefox 1.5 tarayıcısı için geliştirdiği ve Google tarafından sunulan Joga.com Kılavuzu'nun çıktığını duyurdu.

Joga.com, dünyanın en gözde sporu olan futbola sevgi duyan herkese yönelik olarak Google ve Nike tarafından Portekizce Joga Bonito (Güzel Oyna) başlığı altında faaliyet gösteren çevrim içi bir topluluk. Joga.com Kılavuzu ile bir araya gelen Firefox, destekledikleri takımla ilgili gelişmeleri anı anına takip etmeye ve internette gezinirken de onları desteklemeye hevesli olan taraftarlar için yeni bir araç hâlini aldı. Taraftarların Firefox ve Joga.com Kılavuzu'nun bir araya gelmesiyle yapabildikleri arasında şunlar var: Tarayıcıyı milli renkleriyle renklendirme, en güncel karşılaşma sonuçlarını ve haberleri takip etme, videolar seyretme, kolayca katılabileceği yeni topluluklar bulma ve gollerden dakikası dakikasına haberdar olma.

"Dünya çapındaki futbol taraftarları takımlarına ve bu spora tutkuyla bağlılar. Öte yandan internet de bu tutkuları takip etmek ve aynı fikir paylaşanları bir araya getirmek için kullanılan büyük bir araç durumuna geldi." diyen Mozilla Pazarlama ve Ürün Yönetimi Başkan Yardımcısı Christopher Beard, sözlerine şöyle devam etti: "Joga.com Kılavuzu futbolu sevenlerin dünya çapında birçok topluluğa katılması, takımlarına olan beğeniyi göstermesi, tüm olan biteni takip etmesi ve çevrim içiyken de bütün bunlarla bir arada kalmasını sağlayan harika bir yol."

Joga.com Kılavuzu İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyolca, Japonca ve Portekizce olarak ücretsiz olarak indirilebiliyor. Eklentinin diğer dillerde de çok yakında çıkması bekleniyor.

Daha fazla bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz: http://www.mozilla-europe.org/en/add-ons/jogacompanion/.

Kaynak: Mozilla Avrupa.

Görüşler

0
baybars
bu arada kimtutarseni.org'un reklaminda browser olarak firefox ikonuna tikliyor, bilmem gozunuze carpti mi.
0
codeburn
hem de nasıl bilio musun kocaman firefox işareti; dedim firefox reklamı baslioyor ama devamini getirmemişler ayip etmisler :)
0
innaw
Evet firefox ikonuna tiklaniyor ama sayfalar nedense IE'de aciliyor :)
0
anonim
Çok süper bi eklenti olmuş. Maçlardaki skor durumunu, gösterilen kartları, dakikası dakikasına gösteriyo.. Gerçekten güzel :)
0
mueryigit
Arkadaşlar www.kartalhaber.net sitesinde frefox reklamıda yaptık herşekilde destekledik ama gel gelgelellim explorerda aldığımız görüntü verimini ne yaptıysak alamadık bir tülü sürekli şikayet geliyor .
Denemediğimiz yol kalmadı uzman arkadaşlardan yardım bekliyorum . mail adresim aysel@kartalhaber.net
teşekkürler
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Firefox Eklentilerine Müdahale Etmek

sefalet

Firefox eklentilerine yapılan çok sayıda müdahalenin ve eklentilerin işleyiş şekillerine dair güzel anlatılmış bir çevrimiçi kitap.

http://www.extremetech.com

Zotero: Gerçekten işe Yarar Bir Firefox eklentisi

zekzekus

İnternette bir konuyu araştırırken kaybolduğunuz hissettiğiniz oldu mu hiç? Hangi dökümanları indirdim, hangilerini okudum, hangi sayfalar birbiriyle ilişkili karman çorman oldu mu kafanız hiç? Eminim olmuştur. Zotero isimli Firfox eklentisi bu karmaşıklığı gidermek için geliştirilmiş ve oldukça işe yarıyor.

Mozilla Ubiquity

xelon

Firefox Ubiquity eklentisinin duyurulması ile blogosferde ortalık karıştı. Eğer dün bu eklentiyi duymadıysanız işte size fırsat!

Mozilla'nın tanımı ile Ubiquity, kullanıcıların web ile etkileşimini arttıran yeni bir deneysel Firefox eklentisi. Birçok özelliği ile Launchy ve benzeri yazılımlara benzeyen Ubiquity belirli komutlarla internet üzerinde yapılan işlemleri kolaylaştırmayı hedefliyor.

Mozilla Firefox 2.0 Çıktı

conan

Haber FM'ye geçildiği esnada henüz ana sayfasında yayınlanmamasına rağmen mozilla firefox 2.0'ın kararlı sürümü ftp sitelerinde yerini aldı. Şu anda hala yansılanmasına devam ediliyor.

Yeni sürümde şu yenilikler var:
- Yeni, cilalı, kullanıcı arabirimi.
- Yeni Anti-phishing metodları.
- Geliştirilmiş arama teknikleri.
- Geliştirilmiş sekmeler.
- Daha iyi bir RSS düzeneği
- Web formlar için metin doğrulama.
- Javascript 1.7
- Yeni windows install.
- Ve daha niceleri

Microsoft'un IE7'yi halka sunmasının hemen ardından yayınlanan Firefox 2.0 bakalım browser rekabetinde şimdiki durumunu koruyabilecek mi...

Firefox 1.5.0.2 çıktı

setcom_2000

Firefox 1.5.0.2, Intel tabanlı Macintosh bilgisayar desteği ile güvenlik ve kararlılık alanında iyileştirmeler içeriyor.