Gariban Oyun Severin Dostu PCZONE

0
mambo
Bilgisayarla içiçe olupta oyun oynamayı sevmeyen yoktur herhalde. İçinde bulunduğumuz kriz ortamı da malum olduğu için insan her beğendiği oyunu alıp oynayamıyor.Bunun için ben artık demo indirmeye başladım tabi bu girişimimdeki önemli etkenlerden biride (paranın dışında) DSL ile bağlanıyor olmam sanırım. Geçen aradim taradım en geniş demo arşivine pczone'da rastladım. F1 Championship diye bi demo indirdim fazla başarılı bir oyun değil, demo olduğu için bütün pilotlarla da yarışamıyosunuz ama en azından hız efekti iyi, kendinizi kaptırıp virajda spin atmamanız çok zor bir ihtimal...
Benim asıl aradığım demo Medal of Honor idi ama bulamadım. O demoya ulaşabileceğim bir adres biliyorsanız bana yollarsanız sevinirim.
Tüm oyunculara başarılar..

Görüşler

0
anonim
Medal of Honor oyununun demosu çıkmadı boşuna arama. Hayır 65 gözle bekliyorum oyunu da ordan biliyorum ;).
0
mambo
saolasin oyunu buldugunda banada haber verirsen sevinirim
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Pusu Röportajı

FZ

Radikal'de Pusu oyunu ile ilgili bir röportaj yayınlandı. Dikkat çeken birkaç cümle:

Peki Pusu'nun maliyeti tam olarak ne?
Cemil: 200-250 bin dolar arasında.
Aynısını yabancı bir ülkede yapsalar maliyeti ne olur?
Cemil: Muhtemelen 1 milyon dolara yaklaşır. Yani şöyle demek lazım; bizim projemizde de herkes alması gerektiği gibi maaş alsa, emeğinin karşılığını tam olarak almış olsa, Pusu'nun maliyeti 700 bin dolarlara çıkardı. 250 bin dolar diyerek kimseyi kandırmış olmayalım yani; 250 bin doları cebine koyan kimse yapamaz bu oyunu.

Blizzard ve Activision Birleşiyor

anonim

Oyun dünyasının iki dev firması Blizzard ve Activision birleşiyor [en][tr].

Dünyada oyun piyasası bu kadar hareketlenmişken, Türkiye'de de yeni oluşumları görmek dileği ile.

Fabrika'dan Halka! Zararına Satışlar Başladı!

parsifal

iSuppli firmasının yaptığı incelemeye göre, Xbox 360'ların içinde kullanılan parçaların fiyatların toplamı 525 USD iken piyasa satış fiyatı 299 USD.

Arabalar için geçerli olan "parça parça satılınca daha çok para etmesi" Xbox 360'lar içinde mi geçerli acaba?

Yarışmayı kazan, oyun kahramanı ol

sametc

Bilgisayar oyunu şirketi Eidos Interactive tarafından düzenlenen bir yarışma, internet kullanıcılarına yeni bir oyunun karakteri olma şansı veriyor. Yarışmayı kazanan 20 kişi, hayali bir ülke olan Novistrana'da geçen strateji oyunu "Republic: The Revolution'un (Cumhuriyet:Devrim)" karakterlerinden biri olacak. Yarışmaya katılmak için "Novistrana" sitesine kayıt yaptırmak yeterli...

Céidot Studios Teknoloji Demosu Bugün Yayınlanıyor

Tarık

Uzun süre bekleyip bir türlü dişe dokunur oyunlarını göremediğimiz Türk Oyun yapımcı gruplarının (birkaç istisna dışında) belkide en iddialısı ve gerçekçisi Cèidot Studios, Ageia firmasının fizik motoru PhysX' i kullanan ilk teknoloji demosunu bugün yeni site tasarımıyla birlikte indirmeye açacak. Bu demonun firmanın Hükümran Senfoni isimli oyunu hakkındaki teknolojik beklentileri karşılayacağı düşünülüyor.