Gelemeyen arkadaşlar için küçük bir resim albümü

0
anonim

Görüşler

0
conan
Bu kadar az fotograf cekilmis olamaz ya! Hadi baskalari da koysun fotograflari nete. Eger yeriniz yoksa bana gonderin ben host edeyim fotolari. Ben merak ediyorum! Baska kimse etmiyor mu merak?

0
WoLoLo
Günlerdir bunu bekliyordum.
Stallman'ı yolda görsem tanıcam artık :)

Tabi ki bende daha fazla foto isterim.
0
yuxel
Ian Murdock'ın sitesinde şöyle birşey buldum
genelde bir "İstanbul Rehberi" tarzında bişey olmuşsa da şenlik fotoğrafları da mevcut
http://ianmurdock.com/gallery/istanbul
---
asıl önemli yer, sunumlar nerede ? yoksa bu bir "sen de gelseydin görseydin, böyle yapacaz seneye herkes gelmek zorunda kalacak" politikası mı ? :)


0
aRda_
Baglanti icin tesekkurler, boylece Murdock'in cok harika belgesel tadinda fotograf cektigini de gorenmis olduk :)
0
butch
Sunumlar, resimler, video kayıtları çok yakında etkinlik web sitesinde yayınlanacak. Elimizdekileri toparlamaya, videoları dijital ortama aktarmaya çalışıyoruz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

butch

Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 24-25 Şubat 2006 tarihleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi - Dolapdere kampüsünde gerçekleştirilecek. Sloganı "Gelecek: Şimdi" olan etkinliğe katılacak konulardan bazıları şöyle:

Linux Semineri : IPTables ile Güvenlik Duvarı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da Internet Teknolojileri Derneği'nde linux semineri düzenliyor. Seminerde, Linux güvenlik duvarı uygulaması olan Netfilter'in gücünü kullanmanız için gerekenler anlatılacak. Tipik erişim sınırlandırmadan, DoS saldırılarına karşı yapılabileceklere, yük dengelemeden, bant genişliği belirlemeye kadar pek çok konuda neler yapılabileceğinin anlatılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. - Ayrıntılı bilgi -

FreeDays: Küçük bir değerlendirme

sundance

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin ikincisi Bilgi Üniversitesi evsahipliği ile düzenlendi

Fazlamesai ekibi adına etkinliği izleyip bazı notlar aldım. Etkinliğe gelemeyenlerin bilgilenmesi, gelip de üzerine konuşmak isteyenlere referans olabilmesi amacıyla. İstanbulda olup da gelemeyenlere diyecek bir şey yok zaten

Bilişim Teknolojilerinde Gelecek Seminerleri

cnsnyldz

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu olarak 20 Nisan 2008 günü ODTÜ Kültür Kongre Merkezi'nde "Bilişim Teknolojilerinde Gelecek" başlıklı bir etkinlik düzenliyoruz. Etkinlik süresince konusunda uzman konuşmacılar, katılımcıları kendi alanlarıyla ilgili bilgilendirmeye çalışacak.

Linux Semineri (Ankara) : Linux`ta Masaüstü Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği Çarşamba günü Ankara'da bir linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminerde, linux'ta kullanılan çeşitli masaüstü uygulamaları ve masaüstünde linux kullanmanın çeşitli püf noktaları anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-