Geocities tekrar yayında!

0
sundance
Aslında doğru ifade yayında değil de çevrim içinde olacaktı.

Bildiğiniz gibi geçen sene Geocities'in sahibi olan Yahoo, operasyonu durdurma kararı aldığından beri bu sitelere ulaşılamıyordu.

Çoğu bir hevesle hazırlanmış ve sonra tozlanmaya bırakılmış binlerce sitenin Internet tarihi için önemli bir belge niteliği taşıdığı ise su götürmez.

Eğer siz de böyle düşünüyorsanız, 652 GB'lık bir torrent indirmeye hazır olun; Geocities artık torrentte yaşıyor!
Eğer "iyi de kim indirecek o kadar dosyayı" diyorsanız, http://www.reocities.com/ http://www.geociti.es/ http://www.geocities.ws/ ve http://www.oocities.org/ de kullanılabilir.

Görüşler

0
E
Arşivciler için bulunmaz fırsat.
0
ahmetalpbalkan
Ne yazık ki şimdilik çok az seed'i var ve inecek gibi görümüyor :) Keşke biraz parçalayıp bölmüş olsalar en azından harflere falan...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bu yılbaşı hediyeler Bill amcadan!

anonim

Microsoft küçük bir yarışma düzenlemiş. Vista'nın Amerikadaki çıkış tarihini bilen kişileri ödüle boğuyor :P

Birinciye, ürünün çıkış tarihindeki etkinliklere davetiye veriliyor ve masrafları karşılanıyor. (konaklama 4 yıldızlı otelde). İkincilere, üçüncülere,dördüncülere yepyeni bir XBOX360.

FM Camiasından Danışmanlık Talebi

FZ

Böyle bir haber yazacağım aklıma gelmezdi ama sanırım FM sitesi ve camiası epey olgunlaştı. Görelim o halde!

Mesele kısaca şu: Ağırlıklı olarak matematik, mühendislik ve bir miktar yazılım eğitimi almış, birkaç ay sonra mezun olacak genç bir dostum bana bugün aşağıdaki gibi bir e-posta yollamış:

Alan Turing'in 100. doğum günü anısına

ChrisStephenson

23 Haziran 1912'de doğan Alan Turing'in, birbirinden tamamen farklı üç ayrı alanda, hala günümüzde hayatımızı etkileyen çok önemli bilimsel çalışmaları olmuştu.

Gel Teskere

butch

Gel Teskere

AT&T, Linux konusunda ne kadar ciddi?

Soulblighter

Merhaba arkadaşlar,

"AT&T Linux'u deniyor" başlıklı bir yazı göndermiştim. Hararetli bir tartışma başladığını gördüm. Belki de bu yazıyı okuyan herkesin aklında olan bir soru vardı: "AT&T, Linux konusunda ne kadar ciddi?"...

Tam bu sırada eWeek sitesinde bu başlıkla bir haber yayınlandı. Ben de tartışmalara farklı bir boyut getirsin diye hemen bu haberi çevirdim. Okuyalım, tartışalım...
Sevgilerle...