GMAIL: pop3 desteği ekledi

0
mos
1000 mb 'lık e-posta kotası sunmasıyla dikkatleri henüz beta aşamasındayken bile üzerine çekmeyi başaran GMAIL , şimdi de pop3 ve otomatik posta yönlendirme desteği sağlıyor.


POP desteğini e-posta istemcinizde nasıl kullanacağınızı merak ediyorsanız buraya

Otomatik posta yönlendirme (mail forwarding) desteğini nasıl kullanacağınızı öğrenmek için şuraya

GMAIL da ne diyorsanız önce buraya tıklayın.


Görüşler

0
mturker
Pop3 ü kaldırmışlar heralde. Benim settings te sadece forwarding çıkıyor.
0
mos
hayir, dun de bir kac arkadasimda kapaliydi pop destegi.

ilginctir, POP destegi acik olanlarin davetiyeleri bitmisti, kapali olanlarin elinde davetiyeler vardi hala.
siz davetiyelerinizi bitirdiniz mi? yoksa? :-)
0
mturker
Bir tane kaldı, onu da bitirince çıkacak mı şimdi yani ? :)
0
osmanizbat
Benim ki de daha açılmadı. GMail yardım bölümünde pop desteğinin kademe kademe verileceği yazıyor. http://gmail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13294&topic=194
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Savaş Hazırlıkları ve İnternet

anonim

ABD son hızla asker yığına devam ederken içerideki paranoya da büyüyor. Ülke içinde her türlü önlemi alıyorlar. Bunun son örneği Savunma bakanı Donad Rumsfeld´in .mil uzantılı web siteleri için yayınladığı mesaj.

Mesajın tamamı www.fas.org/sgp/news/2003/01/dodweb.html adresinde. Ama benim özellikle dikkatimi çeken bir kısmı internetin gücünün en büyük ispatlarından biri olarak gördüğüm için buraya almak istiyorum.

Metinde şöyle diyor:
AN AL QAEDA TRAINING MANUAL RECOVERED IN AFGHANISTAN STATES: "USING PUBLIC SOURCES OPENLY AND WITHOUT RESORTING TO ILLEGAL MEANS, IT IS POSSIBLE TO GATHER AT LEAST 80% OF INFORMATION ABOUT THE ENEMY."

Denizaltındaki Kablo Kaynaklı Internet Kesintisi

FZ

Türk Telekom sayfasındaki duyuruya göre: "Cezayir yakınlarında meydana gelen depremden dolayı, İtalya ile Fas arasındaki denizaltı kablolarda (SMW3) arızası meydana gelmiştir. Bu nedenle yurtdışı internet (ABD-Sprint 622, ABD-C&W 155, İngiltere-C&W 155) hatlarımız kesilmiştir."

Tüm Türkiye genelini etkileyen bu arıza yüzünden 1080 Megabitlik Türkiye geneli hat trafiği 150 Megabite kadar düştü.

Hatların trafik durumu ile ilgili istatistik bilgileri bu sayfadan edinebilirsiniz.

ICQ`da işinizi kolaylaştıracak ince ayarlar

mambo

Hemen hemen her internet kullanıcısının icq`su olduğu malum. Bu kadar çok icq kullanıcı olduğu için canımızı sıkan bazı problemlerde olmuyor değil hani. Ama bunları da aşmanın bir yolu var elbet.
Evinize gelen her arkadaşınız bilgisayarınıza icq'sunu yüklemeye yelteniyordur. Belki siz bir arkadaşınıza gittiğinizde o makineye icq`nuzu yüklemek istiyorsunuz yada dışardasınız bir internet cafeden icq`unuzu kontrol etmek istiyorsunuz. İcq`nuzu yüklemeye çalıştığınız zaman 8 kişilik kontenjanın dolu olduğunu görüyorsunuz, panik yapmaya gerek yok takın eldivenleri operasyon başlıyor.

Rebol: Bambaşka bir internet dili

sundance

Yaklaşık dört yıl kadar önce Rebol.com ile ilk karşılaştığımda, İmparatorluk güçlerinden kaçan bir grup Amiga Rebel`ın bir ütopya peşinde koştuğunu düşünmüştüm.

Bu gün bir bakayım ne yapmışlar dediğimde ise REBOL`un evrimleşerek yaklaşık 20 platformda çalışan inanılmaz üst düzey bir dilden Internet Operating System diye bir konsepte geçtiğini gördüm.

Sırf konseptin kendisi okumaya değer, öte yandan Rebol`un neler yapabildiği ise tamamen bambaşka bir konu...

Türkçe (IDN) alan adı (eşref.com)

anonim

Eskiden alan adımızı ("domain") seçerken yalnızca ASCII/İngilizce harf yazabiliyorduk. VeriSign tarafından getirilen bir mekanizma sayesinde, artık Türkçe karakter dahil her dilde alan adı tescil etmek ve kullanmak mümkün hale gelmiştir. IDN alan adlarını nerelerden alabiliriz? IDN alan adını sitemiz için nasıl kullanırız?