Google ile Bloglar da Aranacak

0
melitical
Google blogların aranmasını sağlayan bir hizmet başlatıyor. Bu şekilde, sadece google 'ın sahibi olduğu blogger.com 'a kayıtlı bloglar değil, internetteki tüm bloglar aranabilecek. Şimdilik sadece haziran 2005 sonrası gönderilenler kayıt edilebiliyor fakat bloglardaki daha eski yazılarında sisteme kayıt edilmeye çalışıldığı google tarafından bildirildi. Bu hizmet sayesinde bloglardaki spesifik yazılara da ulaşılabilecek.
news.bbc.co.uk

Görüşler

0
shiftdelete
http://blogsearch.google.com
    Görüş belirtmek için giriş yapın...

    İlgili Yazılar

    Google'dan Web Tarayıcı

    anonim

    Google Chrome adında bir web tarayıcıyı piyasaya sürmeye hazırlandığını dün resmi blog sitesinden duyurdu... ilgili linkler http://googleblog.blogspot.com/2008/09/fresh-take-on-browser.html http://www.bildirgec.org/yazi/google-web-tarayicisi-google-chrome-1 http://blogoscoped.com/archive/2008-09-02-n72.html

    Google dan yeni bir ürün...

    anonim

    Blender dan sonra yazılım dünyası galiba bir tane daha free (daha doğrusu beleş) 3D yazılımı kazanıyor...

    İlgilenenleri Sketchup Google adresine bekleriz! ;)

    All your base, are belong to Google!

    tongucyumruk

    Siz Google haberi okumaktan sıkıldınız, biz Google haberi yazmaktan sıkıldık, ama Google bir türlü yeni icatlar çıkartmaktan sıkılmıyor! Haliyle bize de oturup "acaba bu sefer ne yapacaklar" diye beklemek kalıyor.

    Google News artık BETA değil...

    darkhunter

    Google Blog'da dün yayınlanan habere göre, Google News artık Beta değil. 2002 yılında yayın hayatına Beta olarak başlayan haber portalı (evet kabaca 4 yıldır beta idi), halihazırda 10 dilde ve 22 farklı coğrafi lokasyona uygun yayın yapıyor.

    Google News hakkında ayrıntılı bilgi edinmek için.

    Google' dan 'Simple' Programlama Dili

    Tarık

    Google tarafından daha çok Android uygulamaları yazmak için geliştirilmiş BASIC benzeri bir programlama dili.