Haliç Üniversitesi Linux Semineri

0
hsahbal

İlgili Yazılar

''Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005'' Filmleri #1: Miguel de Icaza

butch

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2005 sunum kayıtları yayınlanmaya başladı. Sizleri Miguel de Icaza'nın "The Linux Desktop & Mono Development Platform" sunumuyla başbaşa bırakıyoruz. Filmlere open.bilgi.edu.tr/freedays adresinden ulaşabilirsiniz. Diğer filmler de yolda.

Linux Semineri : Linux ve Uzak Mesafe Kablosuz Haberleşme

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü Ankara Üniversitesi'nde linux semineri düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminerde, amatör radyocular arasında yaygın bir şekilde kullanılan düşük ve yüksek hızlı paket radyo sistemleri ile bu sistemlerin linux üzerinde çalıştırılması anlatılacak.

LKD - Linux ve Özgür Yazılım Şenliği Programı açıklandı

coskung

19-22 Mayıs tarihleri arasında Ankara Milli Kütüphane'de gerçekleştirilecek olan 4. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği programı açıklandı.
Senlik ana sayfasına buradan.
Programa buradan erişebilirsiniz.

30 Eylül ''İzmir'de şenlik yapsak nasıl olur?'' toplantısı

penguencg

İzmirdeki Linux kullanıcıları olarak toplanıyoruz. Bu ayın 30'u Pazar günü hemen herkese uygun gözüktü ve biz de bu tarihte ikinci bir toplantı ile hem birbirimizi tanıyalım, hem İzmir'deki insan gücünü biraz harekete geçirelim, hem de bu seneki şenlik fikrilerini alalım diye toplanalım diyoruz. Toplantı gündeminde ağırlıklı olarak bu seneki şenlik, yeri, İzmir'de yapalım mı yaparsak nasıl yapalım gibi konular olacaktır. Bunun yanında fikirleri olanlar, şikayetleri olanlar, abicim İzmir'de Linux kullanıcısı var mı, nerede veya benim fikrim geldi diyenler için tanışma kaynaşma ortamı doğacaktır. Çekinmeden, LKD üyesi veya değil, Linux meraklısı herkesin gelmesini istiyoruz.

Bizbize, eğlenceli bir toplantı yapmak istiyoruz.

XQ2DB Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi bilgisayar seminerlerine devam ediyor. Bilgisayar Bilimleri bölümü tarafından organize edilecek olan son seminerin konusu: XQ2DB : Bir "XQUERY - İlişkisel Veritabanı Yönetim Sistemi" Arayüzü.

Söz konusu seminerin konuşmacısı Oxygen Technologies şirketinden Cengiz Erdoğan. Yer ve tarih bilgilerine gelince:

Yer : İstanbul Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası
Tarih: 25 Mart 2002, Pazartesi
Saat : 18:30