iafistanbul Animasyon festivali

0
anonim
Türkiye'nin tamamen üniversite öğrencileri tarafından organize edilen. 7 üniversite'nin öğrencilerinin ortak yaptığı ilk ve tek animasyon festivali başlıyor.
Festival içinde bir ANİMASYON YARIŞMASI var o başladı bile... >>>>iafistanbul

Görüşler

0
anonim
Kullanılan animasyonarın .exe veya .swf vb. formtaaki ciktilarini gorme imkanimiz olabilirmi veya download etme imkanimiz.Boyle bir imkan yaratirsaniz sanirim cok iyi olur
0
anonim
0
anonim
Zaten böyle bir planımız var. Ayrıca yarışmada derece alan eserlerle belli kalitedeki projeleri ekran çıktılarını festival sonrası sergilemek gibi bir planımızda var ancak dediğimiz gibi bu bir öğrenci organizasyonu ve ilk kez yapılıyor birşeyler aksayabilir ama biz aksamaması için elimizden geleni yapacağız.
Yarışmada herkese bşalarılar
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Fazlamesai aşkına!

sundance

Fazlamesai.net ekibi iki gündür Bilgi´de. Çanakkale´den ve Ankara´dan iki fazlamesai üyesi dışında da gelenimiz gidenimiz yok.

Akşama kadar altı saat var, İstanbul´da olup da gelmeyenlere yazıklar olsun, Fazlamesai t-shirtleri var, Linux şapkaları var, dahası biz varız dedik yalan olmuş demek ki :(

Ek: Fazlamesai ekibi beklemede... (Soldan sağa: Butch, Erdoğan(Linux34), Esse, Larweda, FZ, Sundance)

İçeriden Gelen Tıkırtı

butch

ASTALA VİSTA TÜRKÇE

redogre

Projeleri Yarım Kaldı!

parsifal

Dünya biliminde "yeşil polimer"i bularak büyük yankı yaratan bilim insanı Gürsel Sönmez'i 37 yaşında trafik kazasında yitirdik. Buluşu dünyanın önde gelen dergilerine kapak olan, Sönmez'in yeni projeleri de vardı: Biri "süper kapasitörler" ile ilgili, diğeri, elektrokromik polimerlerin (elektrik akımı ile renk değiştirebilen polimerler) veri saklama kapasitesi ile ilgili.
Kaynak: O. Bursalı, Cumhuriyet Gazetesi, 18 Ocak 2005, s.1, s.7

Bilgisayar Biliminin/Mühendisliğinin Anlamı

FZ

Eminim bu siteyi takip eden insanlardan bir kısmı genç arkadaşların sorduğu "ya, hocam ben bilgisayar okumak istiyorum, bilgisayar mühendisi olacağım, ne dersin?" şeklindeki sorulara maruz kalmıştır. Bu tür sorulara kapsamlı ve sistematik olarak cevap vermek, genç (ya da yaşlı) insanları "bilgisayar mühendisliği/bilgisayar bilimleri" nedir, ne değildir konusunda aydınlatmak kolay değildir. Ancak geçen gün sundance arkadaşımın bana gönderdiği bir belge bu konuya son noktayı koymuş durumda: ODTÜ'den Dr. Göktürk Üçoluk'un BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİNE İLİŞKİN SIKÇA SORULAN SORULAR başlıklı yazısı sanırım konu ile ilgili hemen herkesi aydınlatacak nitelikte.