İzmir'de Linux Semineri

0
o_ozardic
6 Nisan'da İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde bir Linux semineri var. Doğan Zorlu'nun vereceği "Linux ve Özgür Yazılım Üzerine Sohbetler" konulu seminer M01 no'lu anfide saat 17:00'de başlayacak. Seminer, herkese açıktır, herkes davetlidir.

Ayrıntılı bilgi için: http://seminer.linux.org.tr/

İlgili Yazılar

II. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği programı belli oldu!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin bu yıl ikincisini 1-4 Mayıs tarihlerinde İstanbul'da Yıldız Teknik Üniversitesi'nde düzenlediği II. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği'nin programı duyuruldu. 90'ın üzerinde teknik seminer, başarı öyküsü ve serbest tartışmanın yer aldığı programda özgür yazılımların hemen her rengini bulmak mümkün. Şenliğe geri sayım başladı... -Ayrıntılı Bilgi-

7. Geleneksel Programlama Yarışması - ODTÜ

FZ

ODTÜ Bilgisayar Topluluğu diyor ki: Ülkemizde programlamacılığın gelişmesine, GNU/Linux'un yaygınlaşmasına ve bilgisayar bilimcilerini bir araya getirmeye katkıda bulunmak, eğlenirken öğrenmek ve kazandırmak için yarışmamız üzerine düşen görevi başarıyla gerçekleştiriyor.

Bu sene yedincisini gerçekleştirdiğimiz yarışmamıza katılım hiç zor değil. Tek yapmanız gereken ön eleme sorularını çözerek 15 Nisan 2004 günü saat 23:59'e kadar bize göndermek. Sorular üzerinde istediğiniz kadar düşünebilirsiniz. Çözüm yolunu bulduktan sonra yazacağınız C veya C++ dillerindeki programınızı sınayarak bize gönderebilirsiniz. Üstelik başvuruda bulunmak için tüm sorulara çözüm bulmak zorunda değilsiniz.

9 Mart Penguen Kahvaltısı

kocak

Bahar geliyor, penguenler kahvaltıda buluşuyor.

Daha önce Ankara Saklıbahçe'de yapmış olduğumuz kahvaltı etkinliğimize yeni bir buluşmayla devam ediyoruz.

İTÜ Matematik ve Bilg. Kulübü İnternet Haftası Etkinlikleri

oeylem

10-11-12 Nisan 2002; 8-21 Nisan internet haftası kapsamında 10-12 Nisan tarihleri arasında İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak kampüsünde "İnternet Teknolojileri Semineri" adıyla bir organizasyon düzenlemiş bulunmaktayız. Seminerimize İş'te Yatırım (İş Bankası), Superonline, TürkNet, Ford-Otosan, Turcom, Yeni-bir (Hürriyetim) ve Radikal gibi birçok firma katılacaktır.Seminerimizde internette kariyer planlama, internet üzerinden interaktif bankacılık ve finans işlemleri, mobil servisler , internetin sosyal etkileri gibi çeşitli güncel konular sunulacaktır.

Java`ya giriş semineri

adervis

Internet Teknolojileri Derneği tarafından Java'ya giriş semineri düzenleniyor.

Seminer 18 Ocak 2003 saat 15:00'da, Internet Teknolojileri Derneği genel merkezinde yapılacak. Katılım herkese açık ve ücretsiz. Önceden kayıt gerekmiyor.

Seminerin konu başlıkları:
- Java Nedir?
- Java Dilinin Özellikleri
- Java'nin Sürümleri
- Java ve Açık Kaynak Felsefesi

Adres : Kervangeçmez Sok. Keskin iş merkezi No:4 Kat: 3 Mecidiyeköy İstanbul

Kroki Inetd