9 Mart Penguen Kahvaltısı

0
kocak

Bahar geliyor, penguenler kahvaltıda buluşuyor.

Daha önce Ankara Saklıbahçe'de yapmış olduğumuz kahvaltı etkinliğimize yeni bir buluşmayla devam ediyoruz.
Buluşma yerimiz "06 Cafe&Patisserie [1]".(Saklıbahçenin hemen karşısı). 9 Mart Pazar günü saat 10:30-14:00 arası buluşuyoruz. Eğer bu etkinlikte siz de bizimle birlikte hoş vakit geçirip, iş ya da okul stresinden biraz olsun uzaklaşmak isterseniz bize katılın. Gelmek isterseniz bize e-posta atmanız [2] ve gerektiğinde size ulaşabilmemiz için iletişim bilgilerinizi (telefon numaranız) göndermeniz yeterlidir. Lütfen geleceğinizi, genel sayıyı bilip rezervasyon yaptırabilmemiz için bildiriniz.
Kahvaltıda görüşmek üzere.

LKD - Penguen Çalışma Grubu

[1] http://tinyurl.com/22exne
[2] penguen@linux.org.tr

Görüşler

0
anonim
Haritaya bakınca pek belli olmuyor ama, toplantı yeriniz AKPARTİ nin karşısında TİVMAŞ'ın yanında yer alıyor. Yani oraya gitmek isteyenler AKPARTİ binasına bakarak TİVMAŞ ın yanına gidecekler :D
Bir Ankaralı olarak Ankaralı gibi yol tarif etmiş oldum ama umarım yanılmıyorumdur.
0
kocak
Haritada biraz sağ alt köşede kalmış ama Armada Alışveriş Merkezi net bir şekilde görülüyor. Armada'nın önünde inip hemen yanındaki yolu takip ederseniz tarife uygun bir şekilde ulaşabilirsiniz. Görüşmek üzere.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

BrONx 7d3 Demo Party

anonim

Selam ScENeR'lar. Sene boyunca beklediğimiz BrONx 7d3 Demo Party 23 ve 24 Ağustos tarihlerinde İstanbul Küçükyalı'da gerçekleşecek...

Ayrıntıları buradan okuyabilirsiniz.

Linux Semineri : Nessus Zayıflık Tarama Sistemi

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü, zayıflık kavramı ile Nessus yazılımı üzerinde Zayıflık Tarama Sistemlerinin mimarileri anlatılacak. Nessus zayıflık tarama sisteminin özellikleri, kurulumu, yapılandırılması, örnek taramalar ve rapor incelemeleride seminerin alt başlıkları. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Kırmızı Salon'daki seminer saat 18.30'da başlayacak.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006'nın ardından

tongucyumruk

Soru: Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin en kötü yanı nedir?
Cevap: Bitmesi

Evet, Türkiye'nin ve dünyanın dört bir yanından gelen konukları dinlediğimiz, sadece dinlemekle kalmayıp gerektiğinde tartıştığımız, sanal alemden tanıdığımız insanlarla yüzyüze görüşme fırsatı bulduğumuz, eski dostlarla hasret giderme, yeni insanlarla tanışma şansı yakaladığımız bir Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri daha sona erdi. Gidenler zaten orada dinledi, tartıştı, eğlendi. Geriye de gitmeyenleri kıskandırmak, gelecek yıl gelmelerini garanti etmek için olan bitenleri yazmak kaldı.

Türkçenin Etimolojisi Semineri

FZ

2 Mayıs 2006 tarihinde 13:00 ile 15:00 saatleri arasında İstanbul Bilgi Üniversitesi Kuştepe Kampüsü'nde Karşılaştırmalı Edebiyat bölümünün davetlisi olan Sevan Nişanyan tarafından Türkçenin Etimolojisi başlıklı bir seminer düzenlenecektir.

Sevan Nişanyan'ın meşhur etimolojik sözlüğüne buradan erişebilirsiniz.

İstanbul Üniversitesi TEKNOLOJİ GÜNLERİ 2005

iueeorg

Daha önce 2001, 2002, 2003 yıllarında yine Elektrik-Elektronik Kulübü tarafından “Teknoloji Günleri” adı altında gündemdeki teknolojiyi öğrencilerle buluşturmak amacıyla düzenlenmiş olan organizasyon, kampüs genelinde aynı zamanda hem üniversite ortamında edinilen teorik bilginin iş yaşamına hangi şartlarda aktarılabileceğini, kapsamında yer alan firmalar, teknoloji guruları, girişimci iş adamları ile ortaya koyan hem de sağladığı kariyer planlama imkanları ile öğrencilerinin vizyonunu belirlemelerine katkıda bulunan organizasyonların en geniş kapsamlı olanlarındandır.