Java Görsel Bileşenleri ile Zoom In/Zoom Out

0
yetgin
FM müdavimlerinden yetgin Java ile Zoom In/Zoom Out özelliğinin nasıl kodlanacağını şurada açıklamış.

Görüşler

0
sametc
bu yazıda haksız rekabet vardır... Çünkü yazıyı yetkin yazıp tekrar kendi kendisinin reklamını yapmış bulunmaktadır... :D
0
FZ
Ne alaka? Daha önce de başka FM üyeleri, kendi sitelerindeki teknik makalelerini buradan duyurmuşlardır. Bunda kötü bir durum yok ki.
0
sametc
yaptığım bir espriydiyaaww ciddi söylemedim zaten... demek istediğim şuydu: haberin başında yetgin yazıyor diyor sonrada "fm mudavimlerinden yetgin..." falan diyoryaa orasını bir espri malzemesi yaptım... bilyorum kötü bir espri oldu :P
0
yilmaz
windows kullanıyorum şu an. boyle espri yapmayalım browser kilitleniyor. :D
0
innaw
:))
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

sun.misc.Unsafe ve Jigsaw Projesi

tongucyumruk

Java dünyasını biraz takip eden herkesin dikkatini çekmiştir, son dönemde Java 9 ve Jigsaw projesinin getireceği modüler yapı ile birlikte sun.misc.Unsafe lafı gitgide daha çok duyulur oldu. Peki nedir bu sun.misc.Unsafe?

Mykhailo Kozik'in bu makalesinde detaylı bir şekilde açıkladığı üzere, sun.misc.Unsafe JVM'in bellek koruması ile ilgili garantilerini altüst etmenizi sağlayan bir Java...

Türkçe Java Teknolojileri Belgeleri

ahmetaa

Hacettepe Üniversitesi Bilgisayar Müh. ögrencileri güncel Java teknoloji ve kütüphaneleri konusunda Türkçe belgeler hazırlamışlar. Türkiye'de bu konuda büyük bir eksiklik vardı, yazanlara ve projeye ön ayak olanlara teşekkürler.

Java teknolojileri belgeleri

Java'nın Başı Türkçe ile Dertte

oaygun

Başınıza gelmiştir. Java temelli pek çok yazılımın kurulumunda, önce işletim sisteminin yerel ayarlarını değiştirmek (genellikle ABD, İngilizce), yazılımı kurmak ve sonra tekrar Türkçe'ye almak gerkmektedir. Bunun nedeni de 'i' harfidir. Alfabemizin 11 ve 12. harflerinin nelere kadir olduğunu gösteren bir makale: http://java.sys-con.com/read/46241.htm

ZGRViewer 0.5.0

FZ

graphviz yazılımının e-posta listesindeki bir duyuruya göre, ZGRViewer'ın 0.5.0 sürümü çıkmış.

ZGRViewer, Java ile geliştirilmiş 2.5 boyutlu bir çizge görüntüleyicidir ve Zoomable Visual Transformation Machine'i temel almaktadır. Özel olarak AT&T'nin GraphViz sistemindeki DOT dili ile tanımlanmış ve dot, neato, twopi gibi programlarla işlenmiş çizgeleri göstermek için kullanılmaktadır.

ZGRViewer büyük çizgelerle başa çıkabilecek şekilde tasarlanmıştır ve ZUI (Zoomable User Interface) sayesinde çizge üzerinde kolayca gezinmeye izin vermektedir.

JTS 13 | Exploring JSF 2.0 and PrimeFaces | Çağatay Çivici

tanerdiler

Java Teknolojileri Programcıları Derneği'nin düzenlediği Java Teknoloji Saatlerinin 13.'sü Bahçeşehir Üniversitesi Yazılım ve Bilişim Kulübü'nün katkılarıyla 1 Ekim 2010 Cuma tarihinde saat 19:00'da Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü'nde Çağatay Çivici'nin anlattığı "Exploring JSF 2.0 and PrimeFaces" adlı konuyla gerçekleştirilecek. Katılım her JTS'de olduğu gibi ücretsizdir.