JBoss'un Kurucusu Marc Fleury RedHat'ten Ayrıldı.

0
meddah
Ve sonunda beklenen oldu, Jboss'un kurucusu Marc Fleury Redhat'ten ayrıldı. 2005 yılının Aralık ayında Fleury "Fil ve Kaplan" isimli dört bölümlük bir makale yayınlamıştı.

Fil ve Kaplan 1, 2, 3, 4

Redhat, Jboss'u satın aldıktan sonra makalenin Redhat ile ilgili 2. bölümünü değiştirmişti. İkinci bölümü ilk haline ise bu adresinden erişilebilir.

Görüşler

0
yilmaz
değiştirmekten ziyade içinde RH geçen cümleleri silmiş. :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Red Hat Severn´in ilk ekran görüntüleri

anonim

Red Hat in yeni sürümünün ilk betası Severn in ilk ekran görüntülerine http://www.osnews.com/story.php?news_id=4091 adresinden ulaşabilirsiniz. Red Hat daha önce artık paketli perakende sektöründe olamayacağını duyurmuştu bunun ardından Red Hat Linux un artık bir ürün değil bir proje olduğunu bildirdi. Dileyen herkes betayı indirip fikirleri ve gelişmesini istediği özelliklerini bildirerek RH nin gelişimine katkıda bulunabiliyor. RH daha önce beta versiyonları kullanıcıya sunmuyordu.
Yeni Red Hat ve yeni Red Hat Project sistemi hepimize hayırlı olsun.

Kaynak: LinuxTurkey

RedHat 8.0 Duyuruldu!

FengShui

Uzun zamandan beri beklenen RedHat in 8.0 sürümü 30 Eylülde duyuruldu. Kernel 2.4.18 kullanılan sürümün en büyük özellikleri ise Apache 2.0, Gnome 2.0 ve XFree86 4.2.0 ile birlikte geliyor olması. Daha fazla bilgiyi buradan edinebilirsiniz

Siz de `Microsoft ´ laştırabildiklerimizden misiniz ?

sundance

Slashdot`ın Red Hat`den teyit ettirdiği habere göre, Red Hat firması bundan sonra otomatik update için $9.95'lik bir üyelik gerektiren yeni bir sisteme geçiyormuş.

RedHat`ın önde gelen Linux firmalarından biri olması, Linux`u kolay kolay gelemeyeceği bazı yerlere taşıyor olması çok güzel, bunun karşılığında para kazanıyor olması da bizi olsa olsa sevindirir, ama yolu bu olmamalıydı.

Fedora Core 3 çıktı

conan

RedHat'in community dağıtımı olan Fedora'nın core 3 sürümü karşınızda. Bu dağıtımda Fedora biraz daha şişmanlamış. 4 CD program ve 4 CD kaynak koduyla zenginleşmiş epey. Aynı zamanda x86-64 ve i386 mimarilerini de destekliyor. Indirin Bug bulduysaniz paylaşın E-posta listesine kaydolun ;)

Microsoft´tan Amerikan okullarına kıyak , Redhat karşı atakta geç kalmadı!

anonim

Microsoft'un Amerikadaki bilgisayar sıkıntısı çeken,yardıma muhtaç okullara yönelik başlatacağını söylediği kampanyaya Redhat CEO'su Matthew Szulik'den çok ilginç bir karşı atak geldi. Microsoft'un yazılım yerine aynı paraya 14.000 PC alabileceğini, bu durumda da Okullara işletim sistemi olarak Redhat Linux'u ücretsiz olarak temin edeceklerini ve Microsoft'un öngördüğü gibi lisansının 5 senelik değil sınırsız olduğunu söyledi. Bu ilginç pazar kapma oyunu hakkında detaylı bilgi şu adreste http://www.reuters.com