JSF'ye İnanın !

0
anonim
Aslında daha sade bir başlık koymak istiyordum paylaşmak isteğim iki jsf makalesi için. Ancak jsf'ye giriş niteliği taşıyan bu makalenin başlığı "JSF for nonbelievers" olunca yazının başlığı da kendilinden belli oldu.

Bu ilk makaleyi okuyup. "Her şey iyi güzel nasıl özelleştiririm bu jsf'yi" diyenler içinse bu makale faydalı olacaktır.

Görüşler

0
yilmaz
aslında JSF karşısındaki platform olan asp.net ten daha kaliteli ve sağlam bir platform. java nın doğası gereği herşeyine müdehale etme şansınız var. çok fazla js içermediği için ve css ağırlıklı olduğu için output olan html bile daha anlamlı. tek eksik yanı sağlam bir editorunun olmaması. ama bu eksiklikde Sun Java Studio Creator 2 (EA downloada açık) ile kapanacak gibi duruyor.
0
anonim
Eclipse için güzel pluginler mevcut. Websphere ve Oracle Developer Suite 10g de jsf ye tam destek veriyor.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OBSS - Eclipse Plugin Geliştirme Eğitimi

huseyin

Bir Sabancı Üniversitesi iştiraki olan ve Java ile kurumsal çözümler geliştirmek üzere yola çıkmış OBSS firması her hafta, çalışanların bilgi ve tecrübelerini yükseltmek , yeni konuları takip etmesini sağlamak amacıyla şirket içi eğitimler düzenliyor.

J2ME Giriş ve Kurulum Dökümanı

anonim

J2ME ve Cep telefonu yazılımları konusunda meraklı
olan arkadaşlar, Java gurusu
Melih Sakarya' nın hazırlamış olduğu
NetBeans ve Mobility Pack kurulumu ile J2ME ye giriş dökümanına buradan ulaşabilirler.

Java Sourceforge'da C++'ı Birincilik Tahtından Etti

anonim

Açık kaynak kodlu yazılımların host edildiği en büyük web sitesilerinde biri olan sourceforge'da 27 Kasım 2004 01:24 itibariyle Java programlama dili kullanılarak geliştirilen proje sayısı 16772, C++ ile geliştirilen proje sayısı ise 16754.
Böylece C++ uzunca bir süredir oturduğu birincilik tahtından indirilmiş oldu.

Kaynak: javalobby, istatistikler benden :)

JBoss ile Küme (Cluster) Oluşturmak

malkocoglu_2

Bir küme (cluster), birden fazla servis noktasının (node) birarada çalışmasından meydana gelen kütledir. Bu servis noktalarının genelde ortak bir amacı vardır. Bir servis noktası bir ayrı makina da olabilir, aynı bilgisayarda çalışan birden fazla süreç (process) de olabilir. JBoss dünyasında bir küme iki şeyi yapar: Çökme Toleransı (Fault Tolerance) ve Yük Dağıtımı (Load Balancing).

İki listenin Hikayesi: Java yerine Ruby

anonim

Her şey haftalık işlerinizin basit bir listesini yapıp bunu dünya ile paylaşabilmenizi sağlayan Ta-Da list'in bir kopyası olan Bla-Bla list'in Geert Bevin tarafından yazılması ve duyurulması ile başladı.