OBSS - Eclipse Plugin Geliştirme Eğitimi

0
huseyin
Bir Sabancı Üniversitesi iştiraki olan ve Java ile kurumsal çözümler geliştirmek üzere yola çıkmış OBSS firması her hafta, çalışanların bilgi ve tecrübelerini yükseltmek , yeni konuları takip etmesini sağlamak amacıyla şirket içi eğitimler düzenliyor.
Her hafta, yine şirket içinden bir kişi diğer arkadaşlarına yeni teknolojiler ile ilgili anlatımda bulunduğu bu programa önümüzdeki haftadan itibaren dışardan ücretsiz katılabilirsiniz. Kontenjan 20 kişi.

Eğitim Linki: http://open.sabanciuniv.edu/confluence/display/EDU/

Yer = Sabancı Üniversitesi Karaköy İletişim Merkezi
Başlangıç Tarihi = 29 Ocak Salı
Saat = 19.15 - 21.15

Kontenjan 20 kişi ile sınırlıdır.

başvuru ve rezervasyon için email egitim AT obss com tr. Lütfen Java ile olan yakınlığınızı ve bulunduğunuz işi /okulu belirtmeyi unutmayın.

Görüşler

0
huseyin
Arkadaşlar eğitim 4-6 Hafta arası sürecek. bilginize.
0
cagatay
Çok iyiymiş bu yahu mutlaka gelmeliyiz . :D :D :D
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

OpenJDK Yayınlandı

anonim

Sun sözünü tuttu. Java'nın 2007'nin ilk yarısında "GPL 2 + Classpath istisnası" lisansı ile yayınlanacağı duyurulmuştu. Java SE'nin derlenebilir kaynak paketi artık projenin adresi olan http://openjdk.java.net sitesinden indirilebiliyor. Sun'ın lisanslarına sahip olmadığı için kaynak kodunu açamadığı bazı kısımlar ise ikili paket olarak aynı siteden edinilebilir. Bu kısımların özgür yazılım camiasınca yeniden yazılması planlanıyor.

Java Masters Competition 2005 sonuçlandı

anonim

Son 3 yıldır Sun ve Siemens'in düzenlediği "Java Masters Competition 2005" sonuçlandı.

Birincilik ödülü Çin Feng Ben, Xi'an
İkincilik Ödülü Türkiye Emrah Budur
Üçüncülük ödülü Tayland Panuwat Jantharajit

www.javamasters.org

Java Ruby el ele, beraber mutlu günlere

anonim

Daha önce Javacılar ile Rubyciler arasında birbirlerini hor görmelerin yaşandığı Fazlamesai'ye ilginç bir haber.

Haber Spring framework için bir hızlı prototip geliştirme projesi. Proje varolan Spring ve Hibernate iş mantığı ve nesnelerinizi kullanarak ve fazladan yeni bir şey öğrenmenize gerek kalmadan yeniden derleme ve konfigürasyon dosylarını değiştirme gibi prototip üretimi sırasında sizi yavaşlatan işlerden JRuby ile yazılmış bir kontrolcü kullanarak kurtulmanızı sağlıyor. Prototip sizi tatmin ettiği zaman tek yapmanız gereken, hiçbir değişiklik yapmadan JRuby kontrolörü çıkarıp yerine Java olanını eklemek. Proje 1000 satırdan daha az kodla yazılmış ve var olan projelerinize kolayca entegre edilebilir. Proje ile ilgili ayrıntılara buradan erişebilirsiniz.

Seminer haberi: Struts Shale

anonim

Konu: Struts Shale, Yer: ODTÜ Teknokent İkizler Konferans Salonu. Zaman : 14 Nisan Cuma 14:00. Süre : 1.5 saat

Struts 2.x için üstünde çalışılan yeni versiyonlar Struts Action Framework ve Struts Shale şeklinde ikiye ayrılıyor. Struts Action Framework Struts 1.x çizgisini takip ederken, Struts Shale JSF ile bileşen tabanlı bir yapıya geçiyor.

Bu sunumda Struts Shale ile ilgili aşağıdaki konuları inceleyeceğiz:

1. Struts 1.x e göre yenilikler
2. Shale'in yapısı
3. JSF ile ilgisi
4. Shale Core Library
6. Shale Dialog Controller yapısı
7. Shale Test Framework
8. Shale Validation
9. Örnek bir uygulamanın incelenmesi

J2EE Yahoo Gurubu - J2EE-tr

malkocoglu_3

J2EE ve servis tarafı Java konuları hakkında konuşmak/tartışmak için J2EE-tr adlı yeni bir Yahoo gurubu başlattık. İlgili olanlar ekteki adresten guruba erişebilirler. Gurupta JMS, EJB, RMI, JBoss, Struts, Hibernate konularında yazılar olacak, ayrıca yazılım mimarileri, test etmek (JUnit), Extreme Programming gibi konular da işlenecek, sorular cevaplanacak.