Kablosuz Yaşam

0
butch

Görüşler

0
tongucyumruk
Ah bir de kablosuz elektrik olsa... Sanki hayat daha bir bayram olacak o zaman... Erken öldün Nikolay Tesla
0
inancgumus
Gerçekten de yazık olmuş o adama. İlk kumandalı aletleri gerçekleştiren bir mucit, bir deha. Sanki biraz efsane, ama sanki değil de. Yazık olmuş, zamanının yönetim kurbanı olan bir adamcağız. Bıktık kablolardan Nikola Tesla'nın fikirlerini hayata geçirin !!!
0
necdeath
Kablosuz elektrik benim de sıkça düşündüğüm bir şey ;)
0
mos
bu şimdiye kadar gördüklerim arasında tek komik olandı :)

ama lütfen, karakteri türk gibi konuşturun. biz "ve tanrım lütfen bunların sığabileceği bir oda" demeyiz ki

hatta hemen hiç birimiz tanrım! diye yakınmayız.

turkce off'u (feyza hepcilingirler) pek sevmemiştim, ama haksız olmadığı yerler de yok değil hani :) iyi gunler.
0
redogre
Valla onu bilerek öyle yazdım, sonra acaip acaip adamlar, yok onun adını kirletiyorsun, yok büyük harfle yazmadın yok parantez içine bişeyler yazmalıydın diye gelip insanı krize sokuyor.
0
pvc
Evet buraya katılıyorum. Bu çok hassas bir konu. Ya hata yapsaydın, ne olurdu? Çok haklısın. Seni kutlarım. Tebrik ediyorum.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Türkiye´nin Seçimi ve Bilişim

elrond

Evet herkesin seçim sonuçlarını izlediği(?) bu anda internete bağlanıp FM' e haber yazma özverisini(!) gösteren Elrond' tan Turkiyenin seçimi ve bilişim altyapısı haberi ;-)
Evet anladığım kadarı ile WinTEL bu seçimlerde baskın olarak kullanılan bilişim altyapısı olmuş durumda.

İnternetin sesi

ninja-g

'icqphone'u ilk keşfettiğim günlerdi..'Nettophone' sayesinde internetten herhangi bir telefonu arayıp konuşabiliyorsunuz. Hemen denedim. Bir arkadaşımı cepten aradım. Çalışıyor... Sonra normal telefonlarda da çalışıyor mu diye kendimi aradım. Zırrrr zırrrr... salonda telefon çaldı. Çalışıyordu... Tam bilgisayarın başından kalkıp açmak için yanına giderken elektrikler kesildi! Telefon çalmaya devam etti. Ahizeyi kaldırdım. Hiç ses yoktu diyemem. Bağlantı kurulmuştu. Çok hafif bir uğultu vardı, artık interneti dinliyordum...

Fazlamesai.net 8 Yaşında

butch

Robokopter: Yapay Zeka havalanıyor!

FZ

Stanford Üniversitesi ve diğer kolejlerin de desteği ile Linköping Üniversitesi (http://www.linkoping.se) elemanlari Adamsız Hava Aracı (Unmanned Aerial Vehicle) geliştirmekle meşguller.

İnsanlık Tarihi Düşündüğümüzden Daha Geriye Mi Uzanıyor?

FZ

13 Şubat 2006 tarihinde Radikal'de Urfa'dan tarihi haber! başlıklı bir yazı çıktı.

Yazıya göre Alman arkeologlar, Şanlıurfa'daki Göbekli Tepe mabedinde, yaklaşık 11 bin yıl öncesine dayanan; insanlığın en eski haber sistemi olarak tanımladıkları ve günümüzde kullanılan yazının ilkel biçimi olan işaretler buldu.