Kandaki Yakıt Hücreleri

0
vst
Slashdot'ta bildirildiğine göre, bir Japon araştırma grubu, kanda faaliyet gösteren bir yakıt hücresi geliştirmiş. Glikozdan elektronları çekip çıkartan hücrenin faaliyeti sonrasında toksin de açığa çıkmıyor. Belki de birgün insanları seri bağlayarak küçük bir şehrin elektrik gereksinimi karşılayabilir, ya da paralel bağlayarak, dizüstü bilgisayarımızı kesintisiz kullanabiliriz. İstihdamı arttırmak için başka önerisi olan?

Görüşler

0
ZZombie
Hah, simdi tam oldu.

Yakinda gaipten bir ses gelip te "Uyan NEO" derse hiiic sasirmam.

O zaman tam olacak.
0
nehuse
Yada insanların üstüne hiç enerji gereksinimi olmayan bir verici yerleştirip sürekli takip ederiz.Muhtemelen iyi amaçlar için geliştirilen bu tip aletler daha sonra insanların başına bela oluyor..
0
revolte
Kendini kopyalayan robot haberinin üzerine çok manidar olmuş :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Lego Mindstorms NXT

tongucyumruk

Sizin de her yılbaşında size ne hediye alacağını bilemeyen "non-geek" arkadaşlarınız var mı? Eğer varsa, onlara şimdiden iyi haberi iletebilirsiniz. Bilgisayar dünyasındaki pek çok iyi şey (Linux, Dijkstra, Tanenbaum vs...) gibi bu haber de kuzey ülkelerinden. Danimarka'lı Lego firması 1998'den beri bilgisayar düşkünlerinin hayallerini süsleyen oyuncağı Lego Mindstorms'un yeni versiyonunu duyurdu.

Toplama PowerPC

anonim

BPLAN isimli Alman firması, kısıtlı miktarlarda ve kayıtlı yazılım geliştiricilere, Pegasos PowerPC anakartlarını, G4 CPU card ve MORPH OS' u sunmaya başladı, ilgilenenler ,üye olmak isteyenler ve detaylı bilgi almak için www.bplan-gmbh.de/register_e.html

Dünya'nın İlk Ticari Süper Dizüstü Bilgisayarı

Soulblighter

AtomChip firması, Dünya'nın ilk ticari süper dizüstü bilgisayarını duyurdu: AtomChip SG220-2

İlk USB Tabanlı GNU/Linux Veri Toplama Cihazı

anonim

USB ve linux'un artılarını bünyesinde birleştiren bu veri toplama cihazı, USB kullanan ilk veri toplama cihazı özelliğini taşıyor. Stirling Üniversitesi, INCITE grubu tarafından geliştirilen bu cihaz, USB'nin avantajlarını kullanarak kullanıcıları için birçok kolaylık sunuyor. Detaylar için http://www.linux-usb-daq.com/

Conexant sorunu bitiyor

demonic

Eğer PCI modeminiz Conexant HSF ya da HCF çipsetli bir modemse dertleriniz bitiyor. http://www.linuxant.com kısıtlı sürücülerinin aksine vereceğim adresteki sürücüler modemin tüm hızını kullandırtıyor.

http://aslan.no-ip.com/~iphitus/linux/download.php?list.3 adresinden indireceğiniz sürücüler. Mandrake Users Board'a ve Freenode IRC sunucusunda #musb kanalındaki iphitus'a teşekkürler.