Koç Üniversitesi, Bi'Kereden Bi'Şey Olmaz Etkinliği

0
hcg
Koç Üniversitesi Bilişim Kulübü ve LKD Seminer Çalisma Grubu işbirligiyle, 12 Mart Cumartesi günü Koç Üniversitesi'nde bir etkinlik olacak.

11.00-17.00 arasında gercekleştirilecek etkinlikte dört seminer var:

  • Hakan Uygun: Özgür yazılım öğrencilere ne sağlar
  • Murat Gezer: Linux ve Özgür yazılımlara tanışma ve windowsta vazgeçemeyeceğim programlar
  • Türker Gülüm: Linux ve Özgür Yazılım ile tanışma - Masaüstü
  • Mahir B. Asut: Linux'tan nasıl para kazanılır
TBDGenc'in de desteklediği organizasyon katılmak isteyen herkese açıktır.

Görüşler

0
ahmetalpbalkan
keşke bu tip etkinliklerde detaylı yer saat bilgisi versek veya doğru habere link versek ve başlıkta türkçe karakterler de kullansak. :)
0
butch
Başlık konusunda haklısınız. Düzeltildi.

Etkinlik hakkında internette daha fazla bilgi bulamadık malesef. Ama aşağıdaki adreste bulunan afisten okuyabildiğim kadarıyla "Sevgi Gönül Kültür Merkezi"nde yapıldığını tahmin ediyorum.

http://seminer.linux.org.tr/koc-universitesi-bikereden-bisey-olmaz-etkinligi/
0
hcg
Başlık konusunda hata bana aittir, kusuruma bakmayın. Düzelten editor butch'a teşekkür ederim.

Seminerlerin başlangıç ve bitiş saatleri konusunda bilgiye ben de sahip değilim. Koç Üniversitesi Bilişim Kulübü'nden arkadaşlara ulaşıp, detaylı bilgi isteyeceğim.

Uyarılarınız için teşekkürler. Bundan sonra daha dikkatli olacağım bu sayede.
0
hcg
Kuç Üniversitesi Bilişim Kulübü'nden arkadaşlar şu linki iletti. Oradaki bilgiler daha uzun ve açıklayıcı demişler ama ben ekstra bir bilgi göremediğimi de not düşeyim.

Üniversite dışından geleceklerin de şu formu doldurmalarını istemişler.

Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

1. Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği

larweda

24 Haziran 2001 (bugün :-)) saat 12:00`da İstanbul Bilgi Üniversitesi`nde 1.nci Türkiye Fantezi ve Bilimkurgu Etkinliği "Fikir Rönesansı" gerçekleştirilecek. İthaki, Metis ve Ankira yayınevinin desteğiyle gerçekleştirilecek olan etkinlik, BK ve Fantezi edebiyatı hakkında seminerler, söyleşiler ve ufak bir film gösterisini içeriyor. Detaylı bilgi.

Ümraniye 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lis., Linux ve Özgür Yazılım Semineri

hcg

İstanbul - Ümraniye, 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Konferans Salonunda, 6 Mayıs Çarşamba günü Enver Altın tarafından GNU/Linux ve Özgür Yazılım başlıklı bir seminer verilecektir.

ilgi duyan herkes davetlidir.

Adres: 75. Yıl Cumhuriyet Ticaret Meslek Lisesi Mithatpaşa cad. No: 43 Ümraniye / İstanbul

Jon `Maddog´ Hall Ankara´da!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 13 Mart Cumartesi günü Linux ve özgür yazılım dünyasının üstadlarından Jon 'Maddog' Hall'un konuşma yapacağı bir seminer düzenliyor. Saat 14:30-17:30 arasında Maddog bizi özgür yazılımların geçmişi, bugünü ve geleceğinde bir yolculuğa götürecek. -Ayrıntılı Bilgi-

Gelemeyen arkadaşlar için küçük bir resim albümü

anonim

İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından düzenlenen 2. Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri´ne gelemeyen arkadaşlar için küçük bir albüm. Etkinlikte GNU projesinin kurucusu Richard STALLMAN ve Debian GNU/Linux kurucusu Ian MURDOCK konuklarımız arasında idi:

http://www.linux34.com/freedays.php

Doğadan Esinlenen Bilgi İşlem

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün düzenlediği kamuya açık bilgisayar bilimlerinin gelecek haftaki konuğu İstanbul Teknik Üniversitesi'nden Dr. Şima Uyar.

"Nature Inspired Computing" başlığı altında doğadaki fenomenlerden esinlenerek geliştirilen bilgi işlem uygulamalarına değinecek olan Dr. Uyar, evrimsel algoritmalar, karınca kolonisi optimizasyonu, yapay bağışıklık sistemleri, yapay sinir ağları, vb. konulara değinecek ve özelikle evrimsel algoritmaların uygulama alanları üzerinde duracak.