KURTULDUK!!!!!!!!!!!!!!

0
anonim
- Ne , insanlardan para mı almalıyım fikirlerimi dinleyip anlamaya çalışacak vakti bana ayırdıkları için , efendim , aylık hazırladığım sayfa başına 200 dolar mı vereceksiniz ,anlamadım , fikirlerimi sınırsız olarak sunabilme yetkisine mi sahibim , hmmmm , bunu düşünmem lazım , pardon şirket ne demiştiniz , marvel comics mi , tamam teşekkürler... iyigünler...

( Marvel Comics tarihi bir karar vererek kamunun çizgiromanları sansürleme ünitesi olan ve her derginin üzerinde onayını taşımadıkça ahlakdışı ilan edildiği Comics-Code ' dan ayrıldı . Hak ettiğimiz güzel yarınlara çok fazla kalmadı {en azından insanın evrim sürecine oranlandığında}.)
;Repeat (if[x=0]
)
return , x
KEEF THE'honest'THIEF

İlgili Yazılar

Yeni bir tür hastalık mı bu Debian?

maat

FM okuyucuları ile kendimde gözlemlediğim bir durumu paylaşmak ve onların da fikirlerini alarak “Acaba bende mi bir acayiplik var” sorusunun cevabını aramak için bu yazıyı hazırladım.

Sayım suyum yok

sundance

Sayım için eve hapsoluruz olmayız tartışmaları, herkes Internet`e girecek Internet çökecek söylentileri vs. vs. Bir kelle sayımı daha atlatmış bulunmaktayız.
Böyle bir günde TV`de ne var diye Internet`te bir dolaşayım dedim.
Gördüm ki biz hala Internet sayfalarını update etmek için işyerine gitmesi gereken bir ırkın afakıyız.

Terminator Unit - X

sundance

Biraz eğlenelim, gelin beraber bir Linux çizgiromanına bakalım

Esprileri, anlatımı ile bence çok eğlenceli ve geekly olmuş. Dahası sektörden kişileri de içeriyor, Slashdot`ın kurucusu Commander Taco bile var içinde. Bir gözatın derim...

root prompt komiklikleri

sundance

Çok üzgünüm kendimi tutamadım, ama bu Phrack/Loopback esprileri gülmekten karnımı ağrıtıyor. Aşağıdaki satırlar, öğrencilere açık bir üniversite bilgisayarının shell history kayıtları (ay ölecem :))
haxor #2 (/.sh_history, already root...)
pico /etc/passwd
whereis pico
vi /etc/passwd
cat /etc/passwd
vi /etc/passwd
passwd dre
whereis adduser
vi /etc/shadow
su dre
exit

Clippy`nin kayıp ikizi: Vigor

tongucyumruk

Microsoft'un dahiyane icadı Clippy'yi sanırım hepimiz tanırız. Kendisi her Microsoft Office açtığımızda "terli terli su içme" ve "yatmadan önce dişlerini fırçala" gibi hayatımızı kolaylaştıran ipuçları verir. Peki bunu kıskanan Linux kullanıcıları ne yapar?

Vigor için sadece Clippy'nin Vi için olanı demek yanlış olacaktır. Çünkü Clippy daha çok "iyi kedi yusuf" gibi davranırken Vigor çok daha "evil" bir ataçtır. Vi çalışırken kenarda durup işlerinizi "kolaylaştırmak" için elinden geleni ardına koymaz. Vigor ekran görüntülerine buradan ulaşabilirsiniz. Son olarak fikrin ilk çıktığı yer olan Userfriendly.org linkini de verelim tam olsun.