Linux Semineri : Linux Sistem Güçlendirme (Hardening)

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, Cumartesi günü İstanbul'da bir linux semineri düzenliyor. Linux işletim sisteminizi daha güvenli hale getirmeniz için dikkat etmeniz gereken püf noktaların anlatıldığı seminer saat 15.00'de başlayacak. Seminer her zaman olduğu gibi ilgilenen herkesin katılımına açık. - Ayrıntılı Bilgi -

İlgili Yazılar

İstanbul Sendikalı Bilgi Üniversitesi Açık Hava Dersleri I

anonim

İSTANBUL SENDİKALI BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
YAZ OKULU PROGRAMI
AÇIK HAVA DERSLERİ-I


Dersin Adı: “Nasıl Bir Bilgi?”
Dersin Kodu: Sendika 101
Dersin Tanımı: Nasıl Bir Bilgi? sorusundan, üniversite “aslında” nedir, ne olmalıdır sorusuna uzanan tartışmaların yapılacağı bir ders. Derse hesap makinesi, kâr/zarar cetveli, bilanço, performans ölçme anketi, fizibilite raporu getirilmesi yasaktır. Bu derste görülebilecek tek yasak da budur!

Katılımcılar: Murat Belge, Murat Paker, Nazan Aksoy, Erol Katırcıoğlu

Linux Eğitimlerine Erteleme

tongucyumruk

Bilgi Üniversitesi, IBM İleri Araştırmalar Merkezi'nde düzenlenen GNU/Linux eğitimlerinin bu hafta yapılacak olan 3. dersi yaşanan ulaşım güçlüklerinden dolayı ertelendi. Eğitimler gelecek hafta kaldığı yerden devam edecek.

Linux Semineri : DNS ve Bind DNS Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü internetin temelini oluşturan alan adı sistemini (DNS) ve DNS servisi için kullanılan Bind yazılımını anlatan bir seminer düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminer her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık. - Ayrıntılı bilgi -

İnternet Teknolojileri Seminerleri Başlıyor

adervis

İNETD (İnternet Teknolojileri Derneği) tarafından geçmiş yıllarda düzenli olarak yapılan eğitim seminerleri kapsamını genişleterek tekrar başlıyor. Sektörün tecrübeli bilişim uzmanları tarafından verilecek olan eğitim seminerlerine IBM de mekan sponsorluğu ile destek veriyor. Önceden kayıt yaptırmanın gerektiği eğitim seminerlerine katılım herkese açık ve ücretsiz.

Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri / 2004

butch

İstanbul Bilgi Üniversitesi - Open Source Enterprise Centre'ın ev sahipliği yaptığı Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri'nin ikincisi 27-29 Şubat tarihleri arasında yapılacak. Üç gün boyunca eğitim seminerleri, konferanslar ve Özgür Yazılım / Açık Kaynak hakkında tartışmaların yapılacağı etkinlikte GNU projesinin kurucusu Richard STALLMAN ve sürpriz kişiler konuklarımız arasında olacak. Özgür yazılıma gönül vermiş herkesi bekliyoruz.