Linux Semineri : OpenOffice Ofis Yazılımı

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Ocak Çarşamba günü saat 18:30'da Ankara'da bir seminer düzenliyor. Hem Linux hem Windows altında çalışabilen özgür ofis yazılımı OpenOffice'in genel hatları ile anlatılacağı seminerde, programın kuruluşundan kullanımına kadar olan aşamalar, yeni başlayan kullanıcılar için örnekleri ile beraber anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

Bilgi Güvenliği Semineri

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü'nün seminerleri devam ediyor.

Bugün (Pazartesi) akşam 18:30'da, Kuştepe kampüsündeki akademik kurul odasında verilecek olan seminerin konusu : Bilgi Güvenliği. Seminer, Computer Associates Türkiye Genel Müdürü Hakan Turgut tarafından verilecek, ilgililere duyurulur.

Bilgisayar Bilimleri bölümünün ana sayfasına bakacak olan arkadaşlar Mayıs haftasının ilk haftasonunun Turing Haftasonu olarak ele alınarak konu ile ilgili yurtdışından gelecek olan araştırmacıların verecekleri seminerler dizisinin de haberini okuyabilirler. Süreç içinde konu ile ilgili gelişmelerden fazlamesai.net üyelerini haberdar edeceğim.

Linux Terminal Sunucu Projesi Semineri

caglar_onur

Linux Kullanıcıları Derneği, 28 Eylül 2004 Salı günül IBM İstanbul Linux Merkezinde bir seminer düzenliyor. Terminal sunucular günümüzde kullanımı hızla artan ve düşük maliyet yüksek performansı beraberinde getiren bir teknolojidir. Bu seminerde terminal sunucuların ne oldukları anlatılacak ve kurulumlarına değinilecektir. Genel olarak LTSP projesi üzerinde durulacaktır.

Linux Semineri : Virüsler

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği Ankara seminerleri, bu kez de uzun seminerlerin unutulmaz konuşmacısı Serdar Köylü'yü ağırlıyor. Yarın Ankara Üniversitesi'nde saat 18.30'da başlayacak olan seminerlerde, anti-virüs yazılımlarının deva olamadığı bilgisayar virüslerinden nasıl korunacağız sorusuna yanıt aranacak. Detaylı bilgi ve tüm program burda.

2006: Bir Şenlik Hikayesi

tongucyumruk

Radyonun çalan alarmıyla uyandım. "N'olur 5 dakika daha" düğmesine mucidini utandıracak kadar çok sayıda tekrar tekrar bastıktan sonra kafamdaki jeton ağır ağır hareketlenmeye başladı ve bir "ping" sesi eşliğinde düşmesi gereken yere düştü. Bir anda ayın 11'i olduğunu ve şimdiden açılış konuşmasını kaçırdığımı farkettim!

İnternet Teknolojileri Seminerleri Başlıyor

adervis

İNETD (İnternet Teknolojileri Derneği) tarafından geçmiş yıllarda düzenli olarak yapılan eğitim seminerleri kapsamını genişleterek tekrar başlıyor. Sektörün tecrübeli bilişim uzmanları tarafından verilecek olan eğitim seminerlerine IBM de mekan sponsorluğu ile destek veriyor. Önceden kayıt yaptırmanın gerektiği eğitim seminerlerine katılım herkese açık ve ücretsiz.