Linux Semineri : Turquaz Özgür Muhasebe Yazılımı

0
dfisek
Linux Kullanıcıları Derneği, 6 Aralık Cumartesi günü İstanbul'da bir seminer düzenliyor. Seminerin ilk bölümünde özgür bir muhasebe yazılımı olan Turquaz'ın yapısı, geliştirme aşaması ve vizyonu anlatılacaktır. İkinci bölümünde ise özellikle programcı ve muhasebeciler için, programın dizaynı, eklenecek özellikler ve nasıl geliştirilebileceğinden bahsedilecek. Herkesin katılımına açık olan seminer saat 15:00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İlgili Yazılar

JSF Öğle Sonrası Sunumları - ODTÜ Teknokent

anonim

"JSF Öğle Sonrasi", Prime Teknoloji sponsorlugunda Odtu Teknokent'te duzenlenecek olan ve JSFOne sunumlarini iceren bir organizasyon.

Sunumlar:
* Introduction to JSF - Yigit Darcin
* Apache MyFaces Planet - Cagatay Civici
* JSF and Security - Cagatay Civici

Yer/Zaman
Odtu Teknokent Ikizler Toplanti Salonu
28 Agustos 2008 Persembe
14:00 - 18:00
"Katilim Ucretsizdir"

Neden Kuantum Kriptografi?

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünce düzenlenen haftalık seminer dizisinin bu haftaki konuğu Aarhus Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden Thomas Pedersen.

2006: Bir Şenlik Hikayesi

tongucyumruk

Radyonun çalan alarmıyla uyandım. "N'olur 5 dakika daha" düğmesine mucidini utandıracak kadar çok sayıda tekrar tekrar bastıktan sonra kafamdaki jeton ağır ağır hareketlenmeye başladı ve bir "ping" sesi eşliğinde düşmesi gereken yere düştü. Bir anda ayın 11'i olduğunu ve şimdiden açılış konuşmasını kaçırdığımı farkettim!

1. Açık Kaynak Etkinliği

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü tarafından 15-16 Mart 2003 tarihleri arasında düzenlenecek olan ve açık kodlu yazılımlar konulu "1st Open Source Workshop" isimli etkinliğe herkes hem katılımcı hem de izleyici olarak davetlidir.

Bu etkinliğin düzenlemesinin en önemli sebeplerinden biri, açık kaynak kodlu yazılımlara ilgi son birkaç yılda epey artmış olmakla birlikte hala bu konunun hem akademik hem de profesyonel olarak çok daha ciddi ve derinlemesine tartışılması gerekliliğidir.

"1st Workshop on Open Source" etkinliği açık kaynak kodlu ve özgür yazılımlar konusunda çalışan araştırmacıları ve bu yazılımları pratik problemleri çözmekte kullanan profesyonelleri tartışmaya ve paylaşmaya çağırmaktadır.

Cebit 2008 ve Linux

probit

7-12 Ekim arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na linux işletim sistemlerini ve kurumsal çözümlerini kurum ve şirketlere tanıtmak, bilgi vermek ve hizmet sunmak için Linux34 olarak katılmaktayız.

Salon 10'daki Linux34 standımızı ziyaret etmeniz bizlere destek olacak ve mutluluk verecektir.