Cebit 2008 ve Linux

0
probit
7-12 Ekim arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na linux işletim sistemlerini ve kurumsal çözümlerini kurum ve şirketlere tanıtmak, bilgi vermek ve hizmet sunmak için Linux34 olarak katılmaktayız.

Salon 10'daki Linux34 standımızı ziyaret etmeniz bizlere destek olacak ve mutluluk verecektir.

Görüşler

0
anonim
Linux dağıtımlarını cd veya dvdye yazıp satmaktan başka yaptığınız herhangi bir iş var mı acaba ki standınızı ziyaret edelim.Bilgilendirirseniz sevinirim.
0
tejas
Debian t-shirt'leri çok hoş olabilir mesela.
0
anonim
Özgür dünyanın özgür çocukları azcık zeka oldu mu neler yapıyorlar bakın da görün.
bir yanda Linus Torvalds bir yanda Linux34
çok teşekkür ediyorum sizlere insanlık adına bu büyük hizmet için.
0
hnl
Sizce ne yapmamlılar sizde onu söyleyin
0
anonim
Linux dağıtımlarını cd ve dvdye yazıp belli bir bedel karşılığı satmamalılar.Çünki bu o yazılımların lisanslarında bulunmayan bir fikir ve eylem özgürlüğü kaldı ki hiçbir şekilde geliştirmede bulunmadan bu şekilde sadece maddi bir çıkar gözetmek bu yazılımları üretenlerin düşüncelerini suistimal eden bir yaklaşım.nerden tutsan yalnış.
0
aircanada
arkadaşa tamamen katılıyorum linux dağıtımları neden 20 25 milyon gibi paralarla satıldığını anlayamadım açık kaynağın özünde insanların daha rahat ,kolay ve en önemlisi herhangi bir bedel ödemeden ulaşabileceği bir düşünce yatmıyo mu yoksa ben mi yanlış biliyorum?
0
zekzekus
eh oldukça yanlış anlamışsınız.
0
zzveyz
bizde 19.99 24.99
0
FZ
FM'den FZ ve butch da orada olacak ;-), Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bölümünden Mehmet Gencer‘in TBDGENC GeekZone kısmındaki ‘Açık kaynak ve innovasyon fırsatları’ sunumunu izlemek üzere. Herkesi bekleriz.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linux Semineri : Gelecek Linux - Dün, Bugün ve Yarın

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Çarşamba günü saat 18.30'da Ankara Üniversitesi'nde bir linux semineri düzenliyor. Ayda iki kez düzenlenen seminerlerin bu kez konuğu, Türk kullanıcıların Linux'a kolay bir geçiş yapabilmeleri için tamamen Türkçe bir arabirim ile gelen Gelecek Linux dağıtımının geliştiricilerinden Barış Metin. Gelecek Linux'un bugüne kadar izlediği gelişim süreci, şu anki durumu ve hedeflediği gelişim süreci mercek altına alınacak. - Ayrıntılı Bilgi -

Java`ya giriş semineri

adervis

Internet Teknolojileri Derneği tarafından Java'ya giriş semineri düzenleniyor.

Seminer 18 Ocak 2003 saat 15:00'da, Internet Teknolojileri Derneği genel merkezinde yapılacak. Katılım herkese açık ve ücretsiz. Önceden kayıt gerekmiyor.

Seminerin konu başlıkları:
- Java Nedir?
- Java Dilinin Özellikleri
- Java'nin Sürümleri
- Java ve Açık Kaynak Felsefesi

Adres : Kervangeçmez Sok. Keskin iş merkezi No:4 Kat: 3 Mecidiyeköy İstanbul

Kroki Inetd

Linux Semineri : OpenOffice Ofis Yazılımı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, 7 Ocak Çarşamba günü saat 18:30'da Ankara'da bir seminer düzenliyor. Hem Linux hem Windows altında çalışabilen özgür ofis yazılımı OpenOffice'in genel hatları ile anlatılacağı seminerde, programın kuruluşundan kullanımına kadar olan aşamalar, yeni başlayan kullanıcılar için örnekleri ile beraber anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-

İYTE de Linux Semineri

o_ozardic

İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü Bilgisayar Topluluğu, Gülbahçe Kampüsünde Gerçek Zamanlı Bilgisayar Tabanlı Kontrol konulu seminer düzenliyor.
İYTE Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerinden Tolga Ayav tarafından verilecek seminerin konu başlıkları :

Linux Kullanıcıları Derneği / EMO Ankara seminerleri

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği bu aydan itibaren, Elektrik Mühendisleri Odası (EMO) Ankara Şubesi ile ortaklaşa her ayın üçüncü Cumartesi günü birer Linux ve özgür yazılım semineri düzenleyecek. Temel olarak EMO üyelerini hedefleyen, dışarıdan da herkesin katılımına açık olan seminerlerin ilki bu haftasonu gerçekleşiyor. -Ayrıntılı Bilgi-