Linux Şenligi 2

0
redial
1-4 Mayıs 2003 tarihleri arasında Yıldız Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirilecek olan Linux Şenliği 2'ye herkes davetlidir. Şenlikte çok ciddi bir oyun turnuvasının düzenleneceğini de belirtmekte fayda var ;-)

Görüşler

0
anonim
katılımın yüksek olacağını umuyorum.
her linuxcunun orada olması gerek.
0
anonim
2002 DE ANKARADA İDİ MÜKEMMELDİ
NEDEN BU YIL ANKARADA YOK BİZLERİ SEVGİNİZDEN EKSİK BIRAKIYORSUNUZ. SİZCE LİNUX DOSTLARI
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Müzik Yapımcıları Çıldırdı...

elrond

Başlıktaki ifadenin yoruma göre değişebileceğini hatırlatarak başlamak isterim. Müzik yapımcıları Los Angeles´ta yaptıkları açıklamada Cep telefonlarındaki melodilerle ilgili telif hakları yasalarının uygulanması ile ilgili bir program başlattıklarını duyurdular.
Gary Churgin - Harry Fox´un CEO´su bu duyuruyu yapmış. Harry Fox bir lisans ajansı ve 27.000 yapımcı ve 160.000 şarkı yazarını bünyesinde barındırıyor. Harry Fox`un perşembe günü yaptığı açıklamada, yaratıkları basit bir elektronik lisanslama tekniği ile tek adımda Ring-Tone Providerların yayınladıkları melodileri lisanslıyabildiklerini aktarmış.

Turkcell yine coştu

kuzen

Sağolsun turkcell tarifelerini yeniden değiştirmiş. Bakalım ne yapmış...
Turkcell'den Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tı arama BizbizeCell tarifesinde 150 bin lira oldu. Turkcell'den yapılan açıklamada, Turkcell tarifelerinde bugünden itibaren geçerli olmak üzere değişiklik yapıldığı belirtildi. Açıklamada belirtilen tarifeler şöyle: "Aylık sabit ücret, StandartCell'de 2 milyon 565 bin 217 bin, BizbizeCell'de 958 bin lira. Turkcell'den, Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tı aramak StandartCell'de 289 bin 790, BizbizeCell'de 150 bin lira. Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tan, Turkcell, Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tı aramak StandartCell'de 519 bin 860, BizbizeCell'de 207 bin 944 lira." Açıklamada, Turkcell'den diğer operatörleri ve sabit telefonları arama bedelinin StandarCell'de 371 bin 711, BizbizeCell'de 449 bin lira olarak belirlendiği kaydedildi. Hazır Kart ve Muhabbet Hat'tan diğer operatörleri ve sabit telefonları arama bedeli ise StandartCell tarifesinde 519 bin 860 lira, BizbizeCell tarifesinde ise 623 bin 832 bin lira olarak belirlenmiştir.
Tüm türkcell abonelerine yorumsuz olarak duyurulur,ama yorum yapmanız serbest......

turkforge.org

anonim

Türkiye'de geliştirilen uygulamaların duyurulabileceği veya bu uygulamaların ortak bir yerde toplandığı bir yer yoktu. Ta ki FM okurlarından "delipenguen" bunun farkına varana kadar. Kendi uğraşları ve gForge birleşince ortaya turkforge.org çıktı.

Projelerde aranan iki özellik var. Proje Türkçe olacak veya en azından Türkçe dil seçeneği olacak ve özgür bir lisansa sahip olacak.

FreeBSD 4.6 Çıktı!

anonim

FreeBSD 4.6 sürümü duyuruldu. Konu ile ilgililere bu başlık zaten yeterli. Bunun dışında FreeBSD nedir, ne değildir gibi sorularınız için internet sayfasına bakabilirsiniz.
Ayrıntılı bilgi için www.freebsd.org ve freshmeat.net'deki ilgili başlık'a bakabilirsiniz.

Bir programcı ve vicdanı: Jani 'sniper' Taskinen ZEND'den istifa etti

FZ

Meşhur PHP ve ZEND geliştiricilerinden Jani 'sniper' Taskinen, bir e-posta ile istifa ettiğini duyurdu.

Tartışmalara ve bazı yorumlara göre, Taskinen, İsrail'in bir süredir gerçekleştirdiği, BM binasının da bombalanması gibi vakaları içeren ve (hemen hemen) tüm dünyanın tepkisini çeken askeri operasyonlardan ötürü tepkisini ortaya koymak için istifa etmiş durumda.