Linux Source Code`unu dinleyin!

0
raistlinthewiz

Görüşler

0
anonim
şu anda galiba bir sorun varmış kısa sürede çözcekler...

/raistlinthewiz
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Linuz balığı. Linux´cular bu tam size göre...

BatoR

Şöyle düşünün : Arabanız var, sakin sakin yol alıyorsunuz, yoldan geçenler arabanıza bakıyor; hayranlık, şaşkınlık... Dahası mı?
www.thinkgeek.com :O)

KDE 3 Çıktı

tongucyumruk

Özellikle Linux ile yeni tanışanların en çok kullandığı masaüstü ortamı olan KDE'nin 3. sürümü bugün duyuruldu... Yeni eklenen özellikler arasında yeni Print Management programı ve Konqueror'a gelen yeni DHTML desteği dikkat çekiyor. Bunun ddışında diğer KDE programları içinde yenilikler mevcut.

Son 2.4

yuxel

Kernel 2.6'yı beklerken, 2.4.22'nin duyurulmasından 3 ay sonra 2.4.23 duyuruldu. Jens Axboe'nun yazdığı "Laptop mode" adı verilen sistem; pillerin daha uzun kullanılmasını sağlayacak. 2.4.23 deki yenilikler için şu adrese göz atabilirsiniz.
Kaynak: kerneltrap.org

Mandriva Linux Limited Edition 2005

darkhunter

Mandriva ilk meyvesini verdi. Önümüzdeki günlerde halka da açılması beklenen Mandriva Linux'un temel özellikleri şöyle :
- Linux kernel 2.6.11.6
- KDE 3.3.2 (with some backports from version 3.4, including kpdf)
- GNOME 2.8.3
- Firefox 1.0.2
- GCC 3.4.3
- The GIMP 2.2
- Cdrecord 2.01.01a21 (with DVD+R dual-layer support)
- OpenOffice.org 1.1.4
- MySQL 4.1.11

Yeniden okullu olmak isteyen?

anonim

Aranızda benim gibi acemi linux çular olduğuna eminim ve büyük olasılıkla siz de benim gibi nette döküman avına çıkmışsınızdır. Ben safarim sırasında ilginizi çekeceğini düşündüğüm bir adrese rastladım http://www.mandrakecampus.com bu site popüler linux dağıtımı mandrake nin eğitim sitesi... Hayatında ilk defa linux kullanmaya başlayanlar için hazırlanmış, oldukça anlaşılır bir dile sahip olan sitenin adı da konuya cok uymuş :) yeniden okullu olmak isteyenler, bir ziyaret edin bence...