LKD - SQL'e Giriş Semineri

0
anonim
Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara IBM Kamu Linux Yetkinlik Merkezi'nde, 15 Eylül 2005 Perşembe günü, Saat 15:00'de Devrim Gündüz tarafından sunulacak "SQL'e Giriş" semineri düzenleyecek.

Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu seminere konuyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.

İlgili Yazılar

Seminer : FreeBSD Tanıtım ve Kurulumu

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü Internet Teknolojileri Derneği'nin ev sahipliğinde bir seminer düzenliyor. Özgür bir işletim sistemi olan FreeBSD'nin anlatılacağı ve kurulumunun yapılacağı seminer saat 15.00'te başlayacak. -Ayrıntılı Bilgi-

Cebit 2008 ve Linux

probit

7-12 Ekim arasında düzenlenecek olan CeBIT Bilişim Eurasia Fuarı'na linux işletim sistemlerini ve kurumsal çözümlerini kurum ve şirketlere tanıtmak, bilgi vermek ve hizmet sunmak için Linux34 olarak katılmaktayız.

Salon 10'daki Linux34 standımızı ziyaret etmeniz bizlere destek olacak ve mutluluk verecektir.

Bilgi İşleyen Makina Olarak Beyin - 3

FZ

Bu toplantı ülkemizde bilgi işleyen makina olarak beyin ile ilgili konularda çalışan araştırmacıların bir araya gelmesini ve yaptıkları bilimsel veya uygulamalı çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunmasını sağlamak amacı ile 1995 ve 1997’de düzenlenen toplantıların devamı olacaktır.

Beyin ve Sinir Sistemi değişik disiplinlerin ilgisini çekmiştir. Bu toplantıda Antropoloji, Biyoloji, Dilbilim, Felsefe, Fizik, Güzel Sanatlar, Hukuk, Kimya, Matematik, Mühendislik, Psikoloji, Sosyoloji, Tıp gibi farklı disiplinlerin bu konuda yaklaşımları kavramsal düzeyde, günlük dille ele alınacaktır. Yarımşar günlük oturumlarda sunumların sonunda ilginç tartışmaların olması beklenmektedir.

"Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004" Filmleri #1: Ian Murdock

butch

Biraz geç de olsa Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2004 sunum görüntüleri yayınlanmaya başladı. İlk film Ian Murdock'un "Debian: Anatomy of an Open Source Project" sunumuna ait. Filmlere open.bilgi.edu.tr/freedays adresinden ulaşabilirsiniz. Diğer filmler de en kısa zamanda yayınlanmış olacak.

Not: Türkçe altyazı gönüllüleri aranıyor.

Linux Semineri : PHP ile PostgreSQL Uygulamaları

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği, İstanbul'da Cumartesi günü bir seminer düzenliyor. Saat 15:00'te başlayacak olan seminerde PHP programlama dili ile dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı sunucusu olan PostgreSQL'in birlikte çalışmaları ele alınıyor. PHP programlama dilinde yer alan PostgreSQL veritabanı sunucusuna erişim ve işlem fonksiyonları incelenerek, fonksiyonlar örnek uygulamalar ile anlatılacak. -Ayrıntılı Bilgi-