Mavi Bilgisayar Kapandı.

0
anonim
Ankara merkezli bilgisayar firması Mavi Bilgisayar internet sitesi ve mağaza şatışlarını durdurdu. 29.06.2009 tarihinden itibaren web siteleri açılmayan şu anki sitede ise özür yazısı bulanan firma son zamanlarda yaptığı değişik kampanyalarla ayakta durmaya çalışıyordu.
Son olarak ortak kaybeden firmada borç miktarı 6.5 trilyon olduğu söyleniyor. Genel Müdür Hamza Hakan bey herhangi bir açıklama yapmazken, alacaklı şirketlerle görüşme halinde olduğu bildirildi. Son kullanıcı müşteri mağduriyetleri nasıl giderilecek ve alınan ürünlerin garantileri nasıl devam edecek gibi sorular ise hala cevaplanmayı bekliyor.

2009 yılında satışlarını durduran 3. bilgisayar ve teknoloji şirketi olan Mavi Bilgsayar ailesine geçmiş olsun diyoruz.

Görüşler

0
acemi_
Borcu, eski TL ile 6.5 trilyon sanirim
0
kernelpanic
bu yazıyı yazdığım bilgisayarı mavibilgisayar aracılığıyla almıştım.. Güzel bir sanal mağazaydı cidden. bende kendilerine geçmiş olsun diliyorum.
0
abdullaht
arkadaşlart mavi bilgisayarın kapanmasına gerçekten çok üzüldüm ben ve çevrem bütün parça işlemlerini maviden karşılardık yazık oldu mavi bilgisayara çalışan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

SVCD

hasan

DVD fiyatlarını çok buluyorsunuz. İzlediğiniz ve sevdiğiniz filmleri arşivlemek de istiyorsunuz..

Mükemmel bir seçeneğiniz var DIVX ama sadece bilgisayar platformunda.

Merak etmeyin standalone yeni playerlar için de kaliteli görüntüyü ucuza elde etmek için bir alternatif var.

ASTALA VİSTA TÜRKÇE

redogre

Fazlamesai 7 yaşında

parsifal

8642 üyesiyle, 4708 yayınlanan yazısıyla, 31227 gönderilen yorumuyla bugünlere gelen fazlamesai 7 yaşında. Böyle bir ortamı 7 yıldır yaşatmayı başaran bütün tayfanın doğumgünü kutlu olsun.

Garip Ama Gerçek

redogre

Gel Teskere

butch

Gel Teskere