Microsoft´tan Palladium Demosu

0
tongucyumruk
Microsoft Watch'ta çıkan habere göre Micros~1, mayıs ayında New Orleans'ta yapılacak WinHEC'te Palladium teknolojisinin demosunu yapacak. Palladium hakkındaki son haberlere göre Micros~1 trusted root'un adını "Nexus" olarak belirlemiş durumda. Palladium teknolojisinin Longhorn Server 2005 ile hayata geçirilmesi hedefleniyor.

Not: Nexus ismi size de bilgisayarların insanları yediği filmlerden fırlamış gibi gelmiyor mu?

Görüşler

0
barbar
nexuslar Bladerunner filmindeki androidlerin adı. en gelişmiş olanlar da nexus 6lardır. latince kökenli olduğu rahatlıkla anlaşılan bu kelime bağlamak, ilişkilendirmek, odaklamak, merkezde toplamak gibi anlamlara geliyor...
meal
0
anonim
Uzat bakiim ellerini tamam bağladık bunları. Sırada ayakların var. Nasıl kıpırdatabiliyor musun onları? İmkansız değil mi? Harika! Ve son aşamada da beynin var. O biraz daha zor olacak ama olmazsa olmaz! Beynini de bağladık mı tamamdır. Merak etme, huzur içinde yaşamaya devam edeceksin, seni `karar alma´ stresinden kurtaracağız. Son teknoloji. Dediklerimizi yapman yeterli. İtiraz etmezsen canın yanmayacak. Canının yanması çok korkunç bir şeydir bunu sakın unutma. Sürekli düşün ve içselleştir bunu. Huzurun peşinden koş. Huzur bizde.
0
anonim
tek merkezde toplamak .... Başka bişii demiyorum
0
anonim
yetmez mi?
0
barbar
mayısı bekleyemem beni hemen toplayın diyorsanız aşağıdaki linkten siparişleri bekleyenler var...
http://www.purplepill.com/common/101.freecertificate_reg.asp
0
roots
nexus fantezi bilim kurgu serisindeki ölüm kapısı serisi kitapları içerisinde üstün ırklar tarafından yaratılan içinde binbir türlü büyülü kötülükler bulunan ve bu kötücül güç ile içerisine atılan insan veya diğer ırkları ıslah etmek için kullanılan dünyanın adıdır.

fakat bu nexus içerisinden yaklaşık 10 kuşak boyunca acı çekmeden kurtulan olmamıştır.

bu da güzel bir benzetme :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Microsoft´un Internet Explorer ile Başı Dertte

junkie

Microsoft, hakkında açılan patent ihlali davasını kaybetti. Mevcut durum Micros~1'un Internet Explorer'ı Eolas'dan çaldığını gösteriyor. Ne ilk, ne de son olacak gibi görünen konu ile ilgili daha ayrıntılı bilgi için slashdot ve milliyet internet sitesine bakabilirsiniz.

Microsoft ve Mavi Şapkalılar

o_ozardic

Fazlamesai tartışmalarımızın vazgeçilmez aktörü Microsoft, hacker'lara dair düşüncelerini değiştirmişe benziyor.

Microsoft, bir süre önce aldığı karar ile Blue Hat adını verdiği güvenlik birfingleri etkinliğine ev sahipliği yapmakta. Bunların üçüncü ve en sonuncusu geçtiğimiz haftalarda yapılmış: Third 'Blue Hat' hacker event at Microsoft

SUS Raporu

cayfer

Epeydir bu konuyu ihmal ettik.

SUS makinesini ne zaman kurduğumuzu hatırlamıyorum bile. (Konuyu yeni duyanlar için özet: Bilkent Üniversitesinde murat09 isimli öğrencimiz ve FM üyesinin desteği ile kurulan Win2000 sunucu; Win kullanıcıları hızlı, kolay güncelleştirme ve yama yapsınlar diye kurulmuştu.) 4-5 ay olmuştur herhalde...

Sistem o gün bugündür çalışıyor! Hiç sorun çıkarmadı. Bilginize sunarım. Micros~1 Win2000 falan ama vallahi çalışıyor. Tek kusuru kim ne zaman bu servisten güncelleme yapmış anlaması pek kolay değil. Aynı şekilde kullanıcı tarafında da ne zaman ne güncellenmiş anlaşılmıyor. Ama sonuçta güncelleniyor.

İsyan!

cayfer

Bu ne biçim kullanıcı yönetimi yaaaa!!!!

Yarın Windows XP altında bir OpenOffice sunumu yapmam gerekiyor. (OpenOffice tanıtacağım, ama Windows altında).

Benim portatif bir bilgisayarım yok! Eşimin dizüstü bilgisayarını kullanayım dedim. Aygıt son derece modern ve ileri teknoloji bir cihaz (!). Windows XP ile donatılmış!

Kadıncağızın masa üstünü bozmayayım dedim ve "ugur" diye bir kullanıcı tanımladım. Birden bilgisayarın açılışında
karşıma çıkan listede sadece "ugur" görünmeye başladı. Eşimin "Administrator" kullanıcısı yok oldu!

Müzik CDlerindeki Kopya Koruması Tek Tuşla Kırıldı!

murat09

Princeton Üniversitesi öğrencisi John Halderman, Windows işletim sistemi kullanan bir PC de sadece "shift" tuşunu kullanarak kopya koruması engelini aşmayı başardı.
ZDNet teki habere göre, BMG sanatçısı Anthony Hamilton'un albümündeki kopya koruması özelliği, korumalı CDler player'e takıldığında bilgisayarın AutoRun özelliği devredışı bırakılırsa (ki bunu shift tuşunu basılı tutarak yapabilirsiniz) normalde track'leri mp3'e çevirme yasağı gibi birçok engeli ortadan kaldırıyor. BMG sözcüsü Nathaniel Brown olayın endişe verici olduğunu belirtti.