Miranda Icq için ilk skin plugini çıktı

0
robin
Bir çoğunuzun severek kullandığına emin olduğum küçük ve hızlı, $ahsen "cep herkülü client ;)" diye de tabir ettiğim open source icq clienti Miranda Icq için ilk skin plugini "Lizard" çıktı. Beraberinde örnek bir skinle gelen plugin Miranda'yı daha da güzel gösterecek, hem de malum diğer client gibi kaynaklarınızı yiyip bitirmeden. :)
Plugin $u adresten çekilebilir:
http://sweb.cz/steelspace/files/Lizard.zip

İlgili Yazılar

Şekil İtibariyle Hotmail

mambo

Bugün bilgisayarımı açtım her zamanki gibi önce icq daha sonra da hotmail`ime bakmaya yeltendim, her zamanki gibi ağır ağır açılmaya başladı. Hotmail`deki abiler baya uğraşmışlar ve Hotmail`i yeniden yaratmışlar. Tasarım olarak gerçekten güzel olmuş ama her zamanki ağırlığı devam ediyor bir de hız olayını halletseler gerçekten çok güzel olacak. Ama şekil bazında başlayan değişiklik belki hıza da yansır(!)
Mail gönderme menüsünde adres defterindeki isimler kenarda duruyor. Devamlı mesaj yolladığınız kişilere sadece bir tıklama ile mail yollayabiliyorsunuz. Bunun gibi ufak ama işinizi kolaylaştıran kısa yollar da mevcut....
Ayrıca havaların çok ısınmış olması sanırım en çok servis sağlayıcıların işine yaradı icq`yu her açtığım da hemen hemen listenin yarısı online durumda oluyor millet bu sıcakta dışarda dolanmak yerine evimde otururum açarım bilgisayarımı nette dolanırım diye düşünüyor herhalde(ya da işsizlikten)...

Internet trafiğinin sadece %25i www....

sundance

Bigblueball.com´da yeralan bir habere göre Internet trafiğinin %75´i browser dışı bağlantılardan oluşuyor.

Herne kadar Windows Media Player, AOL Messenger, MSN ve Yahoo Mesenger´ın en çok kullanılan yazılımlar arasında olduğu belirtilen araştırmada [bence] p2p yazılımalarına gereken değer verilmese de sonuçlar düşündürücü.

HUOOPP Kardeşim noluyo? Giremezsin buraya, IP´in delikanlı değil!!!

sidar

Eğer ISP´lerin azılı düşmanı TTNet´in dial-up, ADSL ya da Kablolu İnternet hizmetini kullananlardan biri iseniz, bulunmaz hint kumaşı ISS´lerimizden Superonline, Turk.Net ya da e-kolay´ın o muhteşem içerik harikaları `portal´larına girmeniz yasak. Çünkü bizim bu `akıllı´ ISS´lerimiz, icq´da forward edilen TTnet karşıtı mesajların bir işe yaramadığını görünce, intikamlarını TTNet kullanıcılarından alma yolunu buldular. Artık TTNet kullanıcıları www.superonline.com, www.turk.net ya da www.e-kolay.net adreslerine giremeyecekler, çünkü onlar "TTNEt"li! Ama yine de haklarını yemeyelim, ayda 5-10 kağıt önlerine atarsanız, o güzelim portalların o güzelim içeriklerini okuma şansına erişiyorsunuz.

Ekonomik olarak en güçlü 100 ülke/şirket

sundance

2000'de yayınlanan bu rapora göre Dünya'nın en büyük 100 ekonomik gücünün 51'i çok uluslu şirketler.

Her ne kadar raporun yeni halini bulamamış olsak da, bizim için ilginç olanı 22 ve 23 numaralar. Kırmızı çizgi bizden başlıyor.

Internet'e reboot, geçici olarak internete erişemeyebilirsiniz!

ripper

Internet'in "reboot" vakti geldi. Internet omurgasının donanım bileşenlerinin önemli bir kısmını üreten Cisco firması , 3 önemli güvenlik açığı için yama yayınladı. Yamaların yüklenmesi sırasında internette kısmi erişim problemlerinin olması muhtemel.
www.cisco.com
blog.washingtonpost.com