Internet'e reboot, geçici olarak internete erişemeyebilirsiniz!

0
ripper
Internet'in "reboot" vakti geldi. Internet omurgasının donanım bileşenlerinin önemli bir kısmını üreten Cisco firması , 3 önemli güvenlik açığı için yama yayınladı. Yamaların yüklenmesi sırasında internette kısmi erişim problemlerinin olması muhtemel.
www.cisco.com
blog.washingtonpost.com

Görüşler

0
masterfake
hehe birgün bunu olacağını biliyordum.

yakında bilirleri internetin fişini de çekerse hiç şaşırmam.

aslında tükiyede internetin woltajı düşmüş durumda fişi çekmeye gerek yok. nede olsa girmek istediğiniz sitelerin bir çoğunda artık apache2-default geliyor
0
Challenger
aslında tükiyede internetin woltajı düşmüş durumda fişi çekmeye gerek yok. nede olsa girmek istediğiniz sitelerin bir çoğunda artık apache2-default geliyor


Biraz daha açıklar mısınız? Internet' in fişinin çekilmesi ve Apache2 arasındaki bağlantı nedir?
0
FZ
Şudur: masterfake.
0
ripper
Internetin fişinin çekilmesi mecliste hazırlanan internet filtre yasalarına, apache2-default ta sanırım internette türkçe içeriğin (ya da com.tr uzantıların) aradıgını bulamayarak kapatılan sitelere gönderme sanırım.
0
ripper
Ban yedin heralde, sana yaramamış, istersen online psikolog adresleri yayınlayayım. Vandal ruhunla bu söylediğin iltifat sayılır. Saol.
Yok artık bundan sonra senin gibi ufak troll yavrusunu beslemicem. Destanlar yazabilirsin :)
0
Vaseux
Hayır hayır... Bunlarla ilgisi yok. Burnun çok büyük. O anda bakmamıştım resmine ama şimdi anlıyorum neden her halta burun soktugunu. İçindeki pislik suratına yansımış yazık.
0
mos
sen yenisin galiba

affınıza sığınarak minik bir hatırlatma yapayım, burası bir sohbet odası ya da MSN penceresi değil.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bilimsel Kaynakları Taramak İçin Arama Motoru: SCIRUS

FZ

Evet, %99.999 Google kullanırız ama daha spesifik ve bilimsel bilgi içeren arama tarama gerektiğinde http://www.scirus.com adresine bakmakta fayda var. Gayet güzel bir arayüz, sade ama etkili bir işlevsellik sunuyor.

Web sitelerinde veya bilimsel dergilerde ayrı ayrı arama da yapabiliyorsunuz ayrıca arama motorunun arama daraltmak için sağ tarafta sunduğu ipuçları da gayet anlamlı.

Gittikçe çöplüğe dönen Internet ortamında kaliteli bilgiye erişmek için güzel bir araç ve katkıda bulunan bilimadamlarının da bundaki payı azımsanacak gibi değil. Taranan kaynaklar arasında MEDLINE, ScienceDirect, ArXiv.org, CogPrints, NASA, Mathematics Preprint Server ve Computer Science Preprint Server da var.

Opera 8 çıktı...

ae

Yıllardır severek kullandığım Opera bugün 8. versiyonunu Windows, Linux degisik isletim sistemlerinin hepsinde birden "Speed, Security and Simplicity: Opera 8" sloganı ile çıkardığını ilan etti.

Muhteşem süper kahramanı ile kabiliyetlerini Opera sitesinden öğrenebilirsiniz.

İstanbul Şehir Rehberi

okanbatur

İBB, İstanbul Şehir Rehberi sitesini kullanarak, web tarayıcınız ile sokakları ve caddeleri Google Maps'deki gibi goruntuleyip gezebilirsiniz. Arama yapabilirsiniz.

Türk Telekom´dan Yeni ADSL İhalesi

o_ozardic

Türk Telekom A.Ş. (TT) ikinci ADSL ihalesi için ön yeterlilik ilanına çıktı. 200 bin port olacağı bildirilen ihaleye katılmak isteyenler ön yeterlilik belirlemek üzere 6 Haziran 2003’e kadar başvuru yapacaklar. Ön yeterlilik değerlendirmesi sonucunda yeterli bulunanlara davet mektubu gönderilecek ve istekliler test aşamasın çağrılacaklar. Testten geçen şirketlerden ise fiyat istenecek. Ön yeterlilik mektubu, 400 milyon TL karşılığında TT’den alınabilirken ayrıntılı bilgiye http://www.malzeme.telekom.gov.tr/xdsl/ilan.htm adresinden erişmek mümkün.

Google Labs

larweda

Internet aleminde sevdiğimiz, saydığımız, hürmet ettiğimiz bir kuruluş olan Google, yeni projelerinin demolarını pre-production olarak insanların kullanımına sunmak gibi bir güzellik yapmış, (belki daha önceden de vardı da ben ilk yeni keşfediyorum) http://labs.google.com/`da şu anda geliştirmeye devam ettikleri işlerin demolarını koymuşlar, bunları da kullanıp eğer bir feedback'iniz varsa adamlara gönderebilyorsunuz. Benim şahsen arada bir göz atacağım sayfalardan biri haline geldi bile. Bir örnek olarak voice search diye birşeyler deniyor Google, Amerikada bir telefon numarasını arayıp aramak istediğiniz kelimeleri söylüyorsunuz, sonra bir sayfaya gidip baktığınızda sizin arama sonucunuz geliyor. Ne kadar işe yarar ne kadar mantıklıdır bilemiyorum ama, böyle bir şey olabilir, denedik, oldu, belki kullanırız şeklinde süper delikanlı yaklaşıyor olaylara muhteremler.