Muhasebeci 0.5 Kullanıma Hazır

0
qorkem
Uzunca bir süreden beri üzerinde çalıştığımız projemizin 0.5 sürümü nihayet bitmiştir. 0.5 sürümünün bu kadar gecikmesinde projenin baştan sona komple elden geçirilmesi, yeni bölümlerin eklenmesi, daha kolay kullanım olanağı sağlanması gibi sebepler neden olmuştur. Yeni sürüm hazıranırken eski sürümlerdeki pek çok hata giderilmiştir. Sorun yaratan kodlar silinip yeniden yazılmıştır. Stabilite için gerekli görünen herşey yapılmıştır. Daha kolay bir kullanım için fonksiyon tuşları, sağ-tıklama menüleri programın her tarafında rahatlıkla görülebilmektedir.

Diğer detaylar icin burayı ziyaret edebilirsiniz.

Görüşler

0
muhasebeci
Bu thread'i acan arkada$a te$ekkur ederim, ama 0.5 versiyonumuzun duyurusunu zaten burda yapmıştık, eklemek istediğim diğer bir konu ise IBM'in yarışması için sunulan ve duyurusu henüz kendi sitemizde bile yapılmamış olan bir 0.5-5 sürümümüz mevcut, download bölümünden indirilebilir durumda, YTL ve bikaç özelliğin daha eklendiği yeni sürüm ise yakın bir süre içerisinde duyurulacak, Bu arada IBM'in yarışmasında 3. olduk arkadaşlar :)

Yüksel ÖZCAN
http://muhasebeci.sf.net [muhasebeci.sf.net]
0
FZ
Yazılımınızı hangi işletmelerin kullandığına dair istatistiki bilgi topluyor musunuz? En azından size gelen destek taleplerinden falan?
0
qorkem
Yazılımla ilgili sorularınızı sayfadaki forum kısmında bu işle aktif arkadaşlara sorabilirsiniz. Projede aktif olarak rol alan birisi değilim. Ancak destekleyenler listesi web sayfasında mevcut. onlara ilaveten manevi destek olarak beni de sayabilirsiniz :)
0
qorkem
Sayin yuksel bey. Bende zaten 05-5 i duyurmak istemiştim. Ancak site başlığınıza dikkat etmeden buraya thread açmışım. :) upload ettikten sonra farkına vardım. Zaten bu thread deki yazılar sayfanızdan alınmıştı. Neyse 05-5 i indirdim ve kurdum. Ancak MySQL hakkında fazla bilgim olmadığı için ne yapacağımı bilemiyorum. Sitede bu MySQL hakkında ayrıntılı bir bilgi sunarsanız sevinirim. İyi çalışmalar dileğiyle...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Freemind Türkçe!

batasoy

Açık kaynak kodlu "zihin haritası" programı Freemind artık Türkçe. Program hakkında Türkçe bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Özellikle öğretmenlerin, proje hazırlayanların ve yazılım geliştiricilerin çok işine yarayacağını düşünüyoruz. Windows kurulum paketi hazır; GNU/Linux içinse birkaç gün daha beklemek gerekecek.

Programı www.pozitifpc.com adresinden indirebilirsiniz.

Koç Üniversitesi ACM ve ACM-W Organizasyonuyla Programlama Yarışması

coskung

Koç Üniversitesi ACM ve ACM-W öğrenci birlikleri, 5-6-7 Temmuz 2012 tarihlerinde İstanbul Geneli Programlama Yarışması düzenliyor

PostgreSQL 7.4.2 duyuruldu.

madness

7_4_STABLE üzerinde yapılan çalışmalar sonucunda, PostgreSQL 7.4.2 duyuruldu. 7.4.1'den sonra yapılan değişiklikler içinde, bizim için en dikkat çekici olanı:

* Partial fix for Turkish-locale issues

Türkçe sorunu için uzun süreden beri yazışmamız bir miktar sonuç verdi. Çabaları için Nicolai Tufar'a ve Enver Altın'a teşekkürler.

MyAsist Web Framework

myasist

MyAsist, "web Tabanlı uygulamaların geliştirmesini en verimli halde nasıl yaparız?" sorusuna çözüm arayışlarımızın bir ürünüdür.

Kişisel ve Öğrenim amaçlı kullanımlar için ücretsiz olarak edinilebilir.

IT uzmanlarının bilgilerini paylaşabilecekleri bir platform

anonim

Stackoverflow ya da experts-exchange gibi yurtdışı kaynakların ülkemizdeki eksikliği genelde forumlarla doldurulmaya çalışılıyor. Ancak çok daha genel amaçlı hazırlanmış olan forum yazılımları ihtiyaca tam cevap veremiyor.

Uzmansorusu.com, puanlama sistemi kullanarak bilgisini diğerleri ile paylaşan üyeleri önplana çıkartarak ödüllendiriyor, sosyal ağlardan alıştığımız "kullanıcı grupları" ile aynı ilgi alanlarını paylaşan kişilerin birbileri ile irtibat halinde olmasına olanak sağlıyor, arşivleme ve detaylı filtreleme özellikleri ile kişiye özgü "bilgi veritabanı" tutmalarını sağlıyor.