Napster alternatifleri ister misiniz ?

0
sundance
Napster da artık aradığınızı bulamıyor musunuz ? Ya da `illa da Metallica indirecem` diye tutturanlardan mısınız ?

O zaman UnderGroundOnline`ın Napster alternatifleri yazısı tam size göre.

Benim tavsiyem Hotline, kurun kurdurun bize haber verin trade edelim :)

İlgili Yazılar

PayPal gelmiş niye söylemiyorsunuz?

huseyin

Bu haber teknolojiye uzak gözükse de aslında onunla çok içiçe. Yurt dışında yeni çıkan elektronik cihazlara, bilgisayarlara eBay'den imrenerek bakardım.

Nasıl ödeyeceksin? Satan kişi kredi kartı kabul etmiyor. Tek yol PayPal ama o da Türkiye'yi desteklemiyor. Hüzünle kapatıyorsunuz siteyi. Amerikaya giden birisini bul, derdini anlat ki gelirken sana getirsin

Ağa Düşen Piyano

FZ

Kanada´daki bazı kuruluşlar, yüksek hızlı bilgisayar ağlarıyla birbirlerine bağladıkları piyanoları kullanarak hem müzik eğitimini kolaylaştırıyor hem de bilinen müzik eğitimini değiştiriyorlar.

CANARIE (Canada´s Advanced Internet Organization) adlı kuruluş ve ona katkı veren Acadia Üniversitesi, Krallık Müzik Konservatuarı (RCM) ve Yamaha Kanada Müzik tarafından oluşturulan 365,000 Kanada dolarlık fonun kullanılacağı bu projenin adı MusicPath (http://musicpath.acadiau.ca). Proje, CANARIE´nin geliştirdiği CA*net4 adlı Kanada´nın yüksek hızlı ulusal araştırma ağı aracılığıyla sayısal akustik piyanoların birbiriyle bağlanmasını kapsıyor. CANARIE´den Martin Sampson´a göre MusicPath projesiyle müzik öğrencileri ve öğretmenler birbirleriyle gerçek zamanlı olarak iletişebilecekler. Örneğin bir öğrenci A şehrindeki sözü edilen piyanolardan birinin bir tuşuna bastığında, B şehrindeki eğitmenin önündeki piyano da aynı sesi çıkaracak. Videokonferans sistemiyle desteklenecek olan bu çalışma, öğreten ve öğrenci arasındaki coğrafi farkı da ortadan kaldıracak.

Haberin devam Türkiye Bilişim Derneği Dergisi´nde.

Küçük casuslar artık büyük tehdit

mos

haberde göreceğiniz üzere; bir zamanların -can sıkmaktan öteye gitmeyen- casus yazılımları, hiç küçümsenemeyecek bir pazarın doğmasına sebep olmuşlar.

Microsoft IIS pazar payını %5 arttırdı bu ay!!!

sundance

Evet yanlış duymadınız, yıllardır Internet web sunucuları üzerine aylık araştırmalarını yayınlayan www.netcraft.com bu ayki araştırmasında 31,299,592 web sunucusunu inceledi.
Sonuçlar, Microsoft IIS ile sunulan web sitelerinde bir önceki aya göre %5`lik bir artış olduğu. İşin ilginç yanı bu %5`lik kayıp daha önce Solaris üstünde hizmet veren NameZero`nun Windows 2000`e geçmesi ve Network Solutions`ın Solaris ağırlıklı Digex`den Windows ağırlıklı Interland`e geçmesi sonucu oldu.

Neyse merak edenler için dakika ve skor ;)
Apache %58.73 - Microsoft %27.88

Korkularınla Yüzleş, Hayallerini Yaşa

parsifal

Çoğu web sitesinde, o sitenin almış olduğu ödüller sergilenir.
Ama bunlardan kaçı gerçek hiç düşündünüz mü?
İşte bunlardan biride nofear
Sitenin anasayfasında bulunan alınmış ödüller ile ilgili linkler ya çalışmıyor, ya da ...
Bu davranış markanın sloganıyla da özdeşleşiyor.
Hatta belirtilen e-posta adresine bu durumu anlatmak için yazı döşenmeye kalkışmayın. Ben denedim öyle bir adres yok.
Invalid final delivery userid