Nintendo da Microsoft gibi yeni oyun konsolunun çıkış tarihi ve fiyatını duyurdu

0
sidar
Microsoft'un XBox haberlerinden sonra, Nintendo da yeni oyun konsolu Game Cube'un piyasaya çıkış tarihi ve çıkış fiyatlarını duyurdu. Buna göre Nintendo Game Cube 199$ gibi rekabetçi bir fiyattan 5 Kasım 2001'de piyasaya sunulacak, ve tüm oyunlar sabit 49.95$ fiyata sahip olacaklar. 199$ gibi çok ekonomik bir fiyattan satılacak Nintendo, bakalım Microsoft'un XBox'una kafa tutarken Türkiye'deki silik halinden de kurtulabilecek mi...
url: http://www.nintendo.com

İlgili Yazılar

Sony PlayStation Emulatörünü satın aldı

larweda

Sony, 2 yıl once mahkemeye verdiği yazılım geliştiricisi Connectix`in Macintosh tabanlı PlayStation emulatörü Virtual Game Station`u (VGS) en sonunda satın almanın mahkeme peşinde koşmaktan daha karlı olduğuna karar verdi.

Linux Şenliği Oyun Turnuvası Sonuçları

adervis

1-4 Mayıs tarihleri arasında İstanbul'da yapılan II. Linux ve Özgür Yazılım Şenliği kapsamında gerçekleştirilen Oyun Turnuvası'na katılanlar arasında dereceye girenler çeşitli armağanlar kazandılar.

Quake 4 GNU/Linux Sürümü

Ragnor

LinuX-gamers.net'te çıkan habere göre id software resmi olarak Quake serisin en son halkası olan Quake4'ün GNU/Linux için de çıkacağını duyurmuş.

Bağımsız oyunlar için yeni bir soluk: Manifesto Games

cemuzunlar

Manifesto Games

Greg Costikyan and Johnny Wilson, yayımcıların kutu olarak dağıtmaya değer görmediği, bağımsız olarak üretilmiş kaliteli oyunların tanıtılıp, doğrudan indirme yöntemiyle satılacağı yeni bir oluşum için birlikte çalışmaya başladılar.

Troubles of Middle Earth Multiplayer

raistlinthewiz

Kar yağıyor... Bugün ayın 19'u. Yarın Lord of The Rings, 2. film çıkıyor? Ee biz ne yapacağız? Yarını nasıl bekleyeceğiz? Beklemeyeceğiz! Konusu "Middle Earth" olan open source multiplayer oyunu oynayacağız! http://t-o-m-e.net/main.php?tome_current=1