Troubles of Middle Earth Multiplayer

0
raistlinthewiz
Kar yağıyor... Bugün ayın 19'u. Yarın Lord of The Rings, 2. film çıkıyor? Ee biz ne yapacağız? Yarını nasıl bekleyeceğiz? Beklemeyeceğiz! Konusu "Middle Earth" olan open source multiplayer oyunu oynayacağız! http://t-o-m-e.net/main.php?tome_current=1

Görüşler

0
Maverick
Filme gittim, ilk film kadar harika değil ve kitabı okumuş kişiler gerçeklikten uzak olduğuna söylüyorlar. Ben de onlara bunun bir film olduğunu söylüyorum :^)
0
sundance
Picasso, bir sergisinde, resimlerinden birine `Üstad bu ne biçim balık ?` diye serzenişte bulunan bir hayranına, `Hanımefendi, o bir balık değil, o bir resim` diye cevap verir...

Bunun dışında, şimdiye kadar gördüğüm kitabı ile yarışabilen (filmi dört defa seyrettim, kitabı altı defa okudum) tek film; Fight Club... Üç Silahşörlerin TV serisi olarak yapılan muhteşem versionu ve The Adventures of Sherlock Holmes ise mükemmele yakın örnekler...
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Yeni nesiller için Xenon

sundance

Zamanında SpeedBall, Cadaver, Gods, Chaos Engine gibi efsane oyunlarla Amiga ve C-64 kullanıcılarının gözbebeği olan Bitmap Brothers, tüm zamanların en iyi shootem-up'larından biri olan Xenon2'nin devamı Xenon 2000 ile huzurlarınızda.

QUAKE II bilen mimar aranıyor.

parsifal

Bırak Oyun Oynamayı da çizimini yap evladım.
Bilgisayar destekli çizim yapan her mimarlık öğrencisi hayatında kaç kez duymuştur acaba bu sözü annesinden veya babasından... Esasında bilgisayar başında oturan her öğrenci çoğu kez bu gibi uyarılar almıştır. Ama mimarlık öğrencilerine gün doğdu. Quake II artık tasarımlarda da kullanılmaya başlanmış.

İşte şimdi keyfi çıkacak, bir de izleyebilsek

ganzo66

Haydi Millet Quake III ve Starcraft OLİMPİYATLARI başlıyooooorrrrr...

NTVMSNBC:Turnuvada yer alan oyunlar ise dünya çapındaki popülerliklerine göre seçilmiş. Bu oyunlar arasında futuristic bir dünyada canavar ve rakipleri vurarak yok etmeye dayalı olarak tasarlanan Quake III başı çekiyor. Katılımın yoğun olduğu diğer bir oyun ise üç sanal ırkın kurdukları ordular ve geliştirdikleri teknolojilerle birbirleriyle yarışıtıkları gerçekzamanlı strateji oyunu Starcraft: Broodwar.

Oyun Teknolojileri ve Oyun Programlama Semineri

FZ

Amiga, Commodore, Spectrum ve IBM PC uyumlu bilgisayarlar üzerinde pek çok popüler oyuna imza atmış Mevlut Dinç, 22 Nisan Salı günü 18:30´da İstanbul Bilgi Üniversitesi, Bilgisayar Bilimleri Bölümünün davetlisi olarak bir konuşma gerçekleştirecek.

Bilgisayar Oyunları ve Türkiye başlıklı konuşmaya konu ile ilgilenen herkes davetlidir. Konuşma mekanı Bilgi Üniversitesi, Kuştepe Kampüsü, Akademik Kurul Odası´dır.

Dijital Oyun Rehberi - Oyun Tasarımı, Türler ve Oyuncu

FZ

Mutlu Binark, Günseli Bayraktutan Sütcü ve Işık Barış Fidaner tarafından derlenen, bir çok araştırmacının katkıda bulunduğu derleme okurlarıyla buluştu. Derlemede yer alan yazılar Türkiye'de yakın zamanlarda tartışılmakta olan bilgisayar oyunları ve oyuncular konusuna farklı ve önemli açılımlar getirmekte. Gelenekselden sanal uzama oyun kültürünü, bilgisayar oyunlarının tasarımınını açıklamakta, oyun türlerinin ve oyuncuların da ne kadar farklılaştığını göstermekte ve dijital oyun terminolojisini Türkçeleştirmekte ve açıklamakta...

http://dijitaloyun.wordpress.com/

ideefixe