NTV ve MS...

0
urxalit
Bütün gün sinir ettiler. Yarım saatte bir Bilişim'e bağlanıp bir MS elemanını çıkardılar. Yok XP şöyle, yok XP böyle... Adamların da yenilik olarak yeni GUI dışında saydığı birşey yok. :)) Canlı yayın yapmadığı zamanlarda da XP hikayelerini banttan verdiler.
Güya Bilişim özel programıymış. Bilişim hakkında MS dışında başka hiç birşeyden bahsetmediler. Tabi arada birkac MS oyunu ve dvd çalar da gösterdiler. Sanki o kadar serverlar, ağ teknolojileri, konferanslar yokmuş bütün fuar alanını MS tek başına kiralamış gibi...

Tamam ntvmsnbc'yi ortak yürütüyor olabilirsin de bu kadar reklam kampanyasına alet olunmaz, satışlardan pay mı alıyorlar nedir... Hatta sevgili Mithat Bereket'imiz bile MS elemanı olmuş haberimiz yok. Yakında Pusula'da da M$'u ve yeni grafik arabirimlerini seyrederiz.. :)

Bugün NTV hakkında fikirlerim bayağı bayağı bir degişti...

Görüşler

0
anonim
İlginç bir tesadüf eseri şu anda bu mesajı okurken NTV'deki spiker kadın MS'ten birisi ile XP Home Edition hakkında konuşuyor :)
0
elrond
Windows XP nin sadece GUI updatei olduğunu düşünmek kullanmamak ile ilgli diye düşnüyorum.
Bir kullanmanızı tavsiye ederim. Kullanma imkanı yoksa News Grouplarda, ZDNET te ve CNET te çıkan makalelere bir göz atın derim.

Saygılar.
0
anonim
ne bekliyoruz ki
bizim de adimiz NTVMSNBC olsa :)))

adamlarin adinda bile MSN var.
o adi oraya bosuna koymadilar ya ?
0
anonim
NTV - NTV, MS - Microsoft - NBC - NBC. Yanisi su. Zaten bunlardan bir sekilde MS ile ortak. NBC uzerinden MS''un hisseleri var burada. Bu durumda boyle yapmalarindan daha dogal bir sey yok.

Aslen suna bakmak lazim. CNN''de, TRT''de vs. benzer programlarda da Gates''in ayagini yikamak icin benzeri gorulmemis bir gayret var. Bunu analmakta zorluk cekiyorum..
0
SHiBuMi
Anlamayacak bir şey yok: Para para para.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

PostgreSQL 7.3 duyuruldu

madness

PostgreSQL Global Development Group, nesne-ilişkisel (object-relational) Veritabanı Yönetim Sistemi (ORDBMS) olan PostgreSQL’ in 7.3 sürümünü duyurdu.

Dünyanın en gelişmiş açık kaynak kodlu veritabanı yönetim sistemi olan PostgreSQL, firmalara ve devlet kurumlarına günümüzde kullanımda olan ve çok gereksinim duyulan uygulamalar için çözümler sunar ve her yıl milyonlarca doların kurumların kasasında kalmasını sağlar.

Aşağıda, PostgreSQL kullanıcılarından bazılarını bu teknoloji hakkında söylediklerini bulabilirsiniz:

del.icio.us artık Yahoo!'nun

Skeleton

Favorilerinizi saklayabileceğiniz, etiketliyebileceğiniz ve paylaşabileceğiniz bir ortam sağlayan del.icio.us Yahoo! tarafından satın alındı.

Çok yakında benzer bir hizmeti, Yahoo! My Web 2.0 BETA, duyuran Yahoo! bu dalda en popüler sitelerden biri olan del.icio.us'u da alarak bu tarz hizmetlere verdiği önemi göstermiş oldu.

Sitenin resmi blogundaki yazı için tıklayın

Başımıza taş yağacak!

conan

Popüler Ski doo, Lynx gibi kar sporları ve Sea doo gibi su sporları araçlarının yaratıcısı Bombardier yeni konsept aracını tanıttı: EMBRIO. Segway çılgınlığını bir adım ileri götüren bu araç oldukça ilginç. Herşeyden önce tek tekerlekli olması insanı Jetgillerden çıkma bir araçmış gibi oldukça şaşırtıyor.

Aracın özelliklerinden bir tanesi ise hiz 20 km/h altına düştüğünde bir `iniş tekerleği`nin açılması. Motosiklet oturma biçiminde dizayn edilen taşıit birden fazla kişiyi taşıyacak şekilde şekillendirilmiş. Ayrıca yakıt olarak hidrojen hücrelerinin kullanımı da benim hoşuma giden başka bir özellik. Benim gibi ağzı sulanma ötesi olanlara kötü haberim var. Ne yazik ki bu aracın piyasa tarihi 2025 olarak düşünülüyor.

PDF: Yeni ISO Standartı

parsifal

Adobe PDF 1.7, belge yönetimi ve taşınabilir belge biçimi olarak ISO 32000-1 standartı kabul edildi. Böylece Adobe, pdf dosya biçiminin kontrolünü ISO'ya devretmiş oldu.

Lindows Developer´s Edition Ücretsiz!

Armish

OSNews'in Kevin Carmony ile yaptığı bu röportajda belirtildiği üzere OSNews okuyucuları Lindows Developer's Edition'ın ($59.95'lık) dijital sürümünü _ücretsiz_ olarak kullanabilecekler.

Sadece _birkaç gün_ için geçerli olan bu avantajdan yararlanmak için kullanıcılar http://lindows.com/buyit adresinden dijital sürümü seçip, aşağıdaki "Coupon" la ilgili bağlantıdan erişecekleri sayfada Coupon Code kısmına "IReadOSNews" yazarak, alışverişlerine ücretsiz şekilde devam edebilirler.