Owasp-web Güvenliği Günleri Videoları Yayında

0
Yns_
Owasp-türkiye çerçevesinde birincisi düzenlenen web güvenliği sunum videoları internette.Sunumlar;
  1. OWASP Dünyası
  2. Web Uygulama Güvenliği Demosu
  3. HRS ile Web Cache Zehirleme
  4. XSS Tünelleme
  5. Java`da Güvenlik Uygulamaları
  6. ModSecurity İle Web Güvenliği
konu başlıklarından oluşuyor.

Görüşler

0
darkhunter
Bu ülkede daha sık görmek istediğimiz etkinlikler bunlar. Video'ların internet'den yayınlanıyor olması da + puan ;)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Atölye Çağrısı: Ağlı Bilgi Görselleştirmesi

butch

Gelecek hafta Burak Arıkan tarafından İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde düzenlenecek ve epey yoğun pratik uygulamalar geliştirmeye dair tekniklerin aktarılacağı bu atölye çalışması karmaşık ağ modelleme, görselleştirme, ve anlamaya odaklanmaktadır. Gündelik hayattan politikaya, iletişimden ulaşıma, sanattan ekonomiye kadar sayısız alanda ağlı yapılarla karşılaşıyoruz. Bu karmaşayı gözlemleyip görselleştirmek daha önce farkında olamadığımız yeni bilgiler keşfetmemizi sağlıyor.

Antalya´da iki gün boyunca linux seminerleri!

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği ve Akdeniz Üniversitesi, Antalya'da 4-5 Kasım tarihlerinde iki gün boyunca linux seminerleri düzenliyor. Temel bilgilerden sunuculara, programlamadan güvenlik duvarlarına kadar birçok konunun kapsanacağı seminerler Akdeniz Üniversitesi'nde yapılacak. - Ayrıntılı bilgi -

MMO İstanbul'da Özgür Yazılımlar semineri

coskung

Makine Mühendisleri Odası ve Linux Kullanıcıları Derneği işbirliğiyle, 22 Ekim Çarşamba akşamı 19.00'da, Enver Altın tarafından "Özgür Yazılımlar" başlıklı bir seminer verilecek. Yer, Beyoğlu'ndaki MMO İstanbul Şube. Seminer ücretsiz ve herkese açık.

İstanbul Sendikalı Bilgi Üniversitesi Açık Hava Dersleri I

anonim

İSTANBUL SENDİKALI BİLGİ ÜNİVERSİTESİ
YAZ OKULU PROGRAMI
AÇIK HAVA DERSLERİ-I


Dersin Adı: “Nasıl Bir Bilgi?”
Dersin Kodu: Sendika 101
Dersin Tanımı: Nasıl Bir Bilgi? sorusundan, üniversite “aslında” nedir, ne olmalıdır sorusuna uzanan tartışmaların yapılacağı bir ders. Derse hesap makinesi, kâr/zarar cetveli, bilanço, performans ölçme anketi, fizibilite raporu getirilmesi yasaktır. Bu derste görülebilecek tek yasak da budur!

Katılımcılar: Murat Belge, Murat Paker, Nazan Aksoy, Erol Katırcıoğlu

Düzenli Linux seminerleri yaz dönemi takvimi açıklandı

dfisek

Linux Kullanıcıları Derneği'nin Ankara ve İstanbul'da düzenlediği Linux seminerlerinin yaz dönemi seminer programı duyuruldu. Haziran ayı ile beraber seminerler artık Ankara için her ayın ilk Çarşamba'sı, İstanbul için her ayın ilk Cumartesi'si düzenleniyor. Multimedya uygulamalarından kütüphane otomasyonuna, php-mysql programlamadan saldırı tespitine birçok konuda seminer yaz aylarında linux severleri bekliyor. -Ayrıntılı Bilgi-