Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2006

0
butch
24-25 Şubat 2006 tarihlerinde gerçekleşecek etkinlik programı oluşmaya başladı. Bu adreste bulabileceğiniz programa ek olarak daha önceki etkinliklere gelenlerin hatırlayacağı BS2(Büyük Salon), LKD seminerlerine ayırılmış durumda. LKD programının detayları da yakında yayınlanacak.

Ciddi bir katılım beklenen etkinlik, bu yıl sizlerin de ilgisini çekebilecek bazı yenilikler içeriyor.
Geçtiğimiz yıllarda sıkça yaşanan sunum sürelerinin yetmemesi, yapılacak sunumların birebir uygulama içermesi gerekliliği gibi durumlardan ötürü, bu yıl büyük salonlar haricinde Atölyeler kullanılacak.

30-40 kişi kapasiteli bu salonları (Atölyeleri) kullanmak isteyenler en az bir hafta önceden yetkililere ulaşmalılar.

Etkinlik afişleri, davetiyelerinin gönderimleri başladı. Bireysel olarak dağıtım yapmak isteyenler yine yetkililerle iletişime geçebilirler.

İlgili Yazılar

IV. Bilim Günleri: Matematiğin Milenyum Problemleri

FZ

Boğaziçi Üniversitesi Bilim Kulübü tarafından düzenlenen IV. Bilim Günleri etkinliği kapsamında 6 Nisan 2004, Salı günü Prof. Dr. Mete Soner konuşacak.

Dr. Soner'in konuşmasının başlığı: Matematiğin Milenyum Problemleri ve Akışkanlar Mekaniği.

Konuşma 15:00 - 17:00 saatleri arasında Öğrenci Faaliyetleri Binasında gerçekleşecek.

Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems

FZ

Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri bünyesinde düzenlenen haftalık seminerlerin bu haftaki konuşmacısı Koç Üniversitesi'nden Öznur Özkasap. Kendisi "Peer-to-Peer and Epidemic Algorithms for Distributed Computing Systems" konulu bir konuşma sunacak.

LKD - Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın Tarih Semineri

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, IBM İstanbul Linux Serbest Yazılım Merkezi'nde, 22 Eylül Perşembe günü, Saat 17:00'de Enver Altın tarafından sunulacak "Özgür Yazılım, Linux, GNOME, Mono: Yakın tarih" isimli semineri düzenleyecek.
Katılımın ücretsiz ve herkese açık olduğu seminere konuyla ilgilenen herkesi bekliyoruz.

Ayrıntılı bilgi: Seminer Çalışma Grubu web sayfası

Başlıyoruz... 3... 2... 1...

tongucyumruk

Aslında bu yıl biraz daha erken yapacaktık ama, CERN'deki LHC'nin açılışını gölgede bırakmak istemedik. Evet, çeşit çeşit konukları, sunumları, atölyeleri ve çeşit çeşit oyunları ile Özgür Yazılım ve Linux Günleri yarın başlıyor.

Kimler var, hala sıkılmadıysanız hatırlatalım: Ubuntu'dan Matt Zimmerman, Google'dan Leslie Hawthorn, Mozdev'den Brian King, Fazlamesai'nin gizemli ismi FZ, güvenlik dünyasının tanınan ismi Hüzeyfe Önal... Kısacası herkes orada olacak. Ya siz?

Linux kapı kapı dolaşıyor...

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Internet Haftası 2002 etkinlikleri çerçevesinde I.Gezici Linux Seminerleri'ni düzenliyor. 8-21 Nisan tarihleri arasında Mersin - Kayseri - Niğde - Elazığ - İzmir ve Afyon'a gidecek olan gezici linux seminerleri; Türkiye'de Internet Konferansı, Akademik Bilişim gibi organizasyonlara, Ankara ve İstanbul'daki linux seminerlerine katılamayan ancak Linux'a ilgi duyan insanlara ulaşmayı amaçlıyor. - Ayrıntılı bilgi -