Özgür Yazılım ve Açık Kaynak Günleri 2007

0
butch

Görüşler

0
zahter
Gelmeyen ne olsun?:)
0
simor
Çok sevindim. Ben bu sene olmayacak diye biliyordum.
0
butch
?
0
simor
Çok Ciddiyim. FZ söylemişti bana ama şimdi anlıyorum ki şaka yapmış :)
0
acemi_
Ben de olmayacak diye biliyordum. Bana da Simor söyledi.
0
FZ
Hayırdır inşallah. Ne zaman ve neden dedim acaba...
0
simor
Yanlış anlaşma olmuş olabilir belki.
Ben bu sene özgür yazılım şenliğinde neler olacak diye sormuştum yaklaşık 1-2 ay evvel. Bu sene olmayacak demiştin. Belki ben yanlış anladım problem değil.
0
FZ
Şimdi anlaşıldı, o esnada "bu seneki geçti gitti, olmayacak" manasında rezillikötesi bir espri yapmaya meyletmişimdir :)
0
simor
:)
Rica ederim.
Ben de kendi kendime anlamaya meyletmişim.
Sonuçta oluyor.
Umarım herkes orada olur.

sevgiler.
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Web Güvenliği Günleri - 1

anonim

OWASP-Türkiye ve Web Güvenliği Topluluğu olarak devamını getirmeyi düşündüğümüz etkinliklerimizin birincisinin detaylarını sizinle paylaşmaktan mutluluk duyarız.

Web Güvenliği Günleri'nde yoğun ve teknik şekilde web uygulaması atakları, savunma, güvenli kodlama ve benzer bir çok konulara değinilecektir. Bu birinci bir günlük etkinliğimizde daha çok orta ve ileri seviye web saldırına değineceğiz.

Linux Semineri : DNS ve Bind DNS Sunucusu

anonim

Linux Kullanıcıları Derneği, Ankara'da 15 günde bir düzenlediği seminerler çerçevesinde Çarşamba günü internetin temelini oluşturan alan adı sistemini (DNS) ve DNS servisi için kullanılan Bind yazılımını anlatan bir seminer düzenliyor. Saat 18.30'da başlayacak olan seminer her zaman olduğu gibi tüm ilgilenenlerin katılımına açık. - Ayrıntılı bilgi -

Fonksiyonel Programlamada Tiplerin Rolü

FZ

İstanbul Bilgi Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Bölümü öğretim görevlilerinden Lazslo Nemeth'in "Fonksiyonel Programlamada Tiplerin Rolü" konulu semineri 9 Mart 2004 yani bugün 18:00 -19:00 saatleri arasında Dolapdere´de Z-39 numaralı derslikte gerçekleştirilecek.

Özet: "Tipler programlamanın her noktasında vardır ancak tarihi olarak (hem akademik ortamlarda hem de endüstride) bunların kullanımı ve bunlardan faydalanmak pek vurgulanmamıştır. Bu durum değişebilir.

Küçük ve anlaşılır örneklerle tiplerin bize spesifikasyon, programlama, derleme ve çalıştırma esnasında nasıl yardımcı olabileceğini göstereceğim.

Sunum aşırı teknik olmayacak, temel programlama bilgisi olan kişilerin anlayacağı düzeyde yapılacaktır."

BarCamp Istanbul '07

anonim

Türkiye BarCamp'le tanışıyor. BarCamp, web 2.0 dalgasının kazandırdığı, katılımcı kültürünün gerçek dünyaya yansıması.

Tıpkı blog ve wikiler gibi, BarCamp'de özgür bir ortam. Onu bir parti, seminer ya da konferans olarak tanımlamak doğru olmaz. Bu sebeple, İngilizce, ona unconference diyorlar!

Biz, organizatörler olarak, sadece yeri ve saati belirliyoruz; Bahçeşehir Üniversitesi Beşiktaş Kampüsü - 20 Ekim saat 13:00 ile 17:30 arası.

Seminer: Model View Presenter tasarım kalıbı

anonim

Konu: Model View Presenter tasarım kalıbı
Yer: ODTÜ Teknokent Ikizler Konferans Salonu
Zaman: 7 Nisan Cuma 13:30 Sure 1.5 saat

MVP (Model View Presenter) tasarım kalıbı MVC (Model View Controller) tasarım kalıbının bir varyasyonu ve özellikle Rich Client GUI uygulamalarinda (WinForms, Swing'in, vb. kullanıldığı) View nesnesine ait EventHandler, ActionListener tarzı işlemleri "Presenter"a delege ederek MVC'ye göre iyi bir ayrım sağlıyor. Bu sunumda MVP'ye ait aşağıdaki konuları inceleyecegiz.