Profesyonel Online Hazine Avcılığı

0
sundance
Geçenlerde Infoceptor.com'da yayınlanan bir makale On-line oyunlar konusunda bambaşka bir yaklaşımı gözler önüne serdi.

Dünyanın 1 numaralı Starcraft oyuncusu Grrr ve diğerlerinin profesyonel olarak oyun oynayıp para kazanması, Ferrari ödüllü Quake turnuvaları bir yana, geçtiğimiz yıl bir Everquest oyuncusu üç yıldır oynadığı online karakteri $5000 gibi bir fiyata açık arttırmaya çıkartmıştı. Şimdi ise bazı Diablo 2 oyuncuları oyunda elde ettikleri değerli eşyaları e-bay'de açık arttırmaya çıkartıyorlar Ne kadar para mı kazanıyorlar ? Valla direkt birinin ağzından "Yeni arabamı aldığımda babam çaldığımı sandı, e-bay kayıtlarını göstermeme rağmen hala inanmıyor" :))

İlgili Yazılar

Warcraft 3 için beta testerlar aranıyorrr!!!

gatotkacha

Sonunda beklenen an geliyor!
Blizzard sonunda Warcraft 3'ü piyasaya sunmaya hazırlanıyor.
Uzun zamandır sürmekte olan proje için Blizzard 5.000 beta tester arıyor.
Ayrıntılı bilgi için: www.blizzard.com/war3/

Editör'ün notu: Bu testerlar ABD ve Kanada kullanıcıları için sadece ;-(

Rixos Second Life'ta otel açıyor

fkoksal

Tüm dünyayı çığ gibi etkisi altına alan üç boyutlu sanal dünya Second Life'ta Türk otel zinciri Rixos da otel açıyor. Dünyada 6.7 milyon kişinin tıpkı günlük hayattaki gibi çalıştığı, alışveriş yaptığı, pansiyonlarda konakladığı, casinolara gittiği, evlendiği hatta kendi para birimi bile olan Second Life'taki otel yatırımı ile Rixos Almanya'dan ABD'ye kadar geniş bir kitle tarafından tanınmayı hedefliyor. Rixos'un açacağı otel Second Life'taki Amsterdam'ın ilk beş yıldızlı oteli olacak.

Diablo III Resmen Duyuruldu!

darkBLACK

Blizzard, geçtiğimiz aylarda belki de bilgisayar oyunları tarihinin gelmiş geçmiş en çok beklenen iki oyunundan biri olan Starcraft II 'yi duyurmuştu.

Şimdi de yıllardır beklenen, Diablo nun III. oyunu sonunda blizzard tarafından resmen duyuruldu! Diablo III

Anti-PSP huzurlarınızda: GP2X

sundance

Çıktığı andan itibaren Özgür Yazılım meraklısı oyuncuların ilgisini çeken GP32'nin yeni kardeşi GP2X 2006'nın ilk yarısından itibaren Hong Kong'da satışa çıkıyor.

PSP'e vuruldunuz, ama medyalarının bulunmaması sizi ürkütüyor mu? Birsürü para verdiğiniz 1GB memory duo'ya mazallah bir şey olursa. Peki bu cihazın televizyona bağlanamıyor olmasından rahatsızlık duymuyor musunuz? Eğer cevabınız evetse, çift işlemcisi, USB 2.0 bağlantısı, tv outu, 3,5 inchlik LCD ekranı ile GP2X $175'lık fiyatı ile tam size göre. Söylemeyi unuttum işletim sistemi GNU/Linux ve şimdiden hemen hemen bütün emulatörler ve birçok oyun GP2X'e çevrilmiş durumda.
Hatta Come Get Some!

Desktop Tower Defense

sundance

Bazen çok basit, eğlenceli bir oyun bulursunuz. Kahve molası verdiğimde oynarım diye bir kenara koyarsınız, bir de bakmışsınız ki kahve soğumuş, aradan birbuçuk saat geçmiş, telefonlar çalmakta, birsürü e-posta sizi bekliyor vs.

Zamanında Snowcraft öyle bir oyundu, şimdi Desktop Tower Defense birkaç kat beteri. İstatistiklere bakarsanız son bir saat içinde 100,000 üstünde oynanmış oyun, 400 küsur bin kule vs. vs. olduğunu görürsünüz. Tabi oyunun yazarının bu ilgiden reklam sayesinde ayda binlerce dolar kazandığını da gözardı etmeyelim.