Diablo III Resmen Duyuruldu!

0
darkBLACK
Blizzard, geçtiğimiz aylarda belki de bilgisayar oyunları tarihinin gelmiş geçmiş en çok beklenen iki oyunundan biri olan Starcraft II 'yi duyurmuştu.

Şimdi de yıllardır beklenen, Diablo nun III. oyunu sonunda blizzard tarafından resmen duyuruldu! Diablo III

Görüşler

0
mos
yeni karakter tahminleri alalım :)

bence barbarianin sevgilisi gelecek hehe
0
darkBLACK
evet tüm char ların m/f versiyonları olacakmış. beni en çok üzen şey ise tanıtımda "witch doctor" adında bi char gösterilmesi işin can sıkan tarafı ise bu char ın tüm özelliklerinin aslında necro kökenli olması! bi necro oyuncusu olarak kesinlikle d2 deki necroyu istiyorum zaten tüm dünyada onu istiyor! gerçi yapımcıların açıklaması bu char ın yeni eklenmiş olduğu yani eskilerden herangi biri yerine eklenmediğini söylüyolar ama insan videoyu izleyince yinede düşünmeden edemiyor :( ayrıca yine oyunun çok cizgifilim tarzı bi yapısı olduğu ve kullanılan renk paletindeki pastel tonlarda ağır bi şekilde eleştiriliyor. bu konukar da gerçekten hakveriyorum bende, diablo 2 yi çıktığı günden şuana kadar oynayan biri olarak.
0
bleda
Bu oyun için Windows bile kurarım (: . Ayrıca videosunu izledikten sonra şuna karar verdim ki; barbarian çok güçlü (: .
0
mos
diablo II wine ile gayet başarılı çalışıyordu..

0
bleda
O zaman gerek kalmadı, zira ben Diablo II oynarken Linux'un varlığından habersizdim (: .

Not: İlk mesajımdan dolayı her fırsatta Windows'u kötüleyen fanatik olduğumu düşünebilirsiniz, ama öyle değilim (: .
0
desenturk
diablo 2'den sonra hikaye bitmiştir diye düşünüyordum. ama aklımın bir köşeside acaba diyordu... bundan güzel haber olamazdı herhalde :)
Görüş belirtmek için giriş yapın...

İlgili Yazılar

Bağımsız oyunlar için yeni bir soluk: Manifesto Games

cemuzunlar

Manifesto Games

Greg Costikyan and Johnny Wilson, yayımcıların kutu olarak dağıtmaya değer görmediği, bağımsız olarak üretilmiş kaliteli oyunların tanıtılıp, doğrudan indirme yöntemiyle satılacağı yeni bir oluşum için birlikte çalışmaya başladılar.

What are you waiting for, Christmas?

parsifal

Duke Nukem'le yatıp kalktığımız dönemlerde ağzımızdan çıkamayan replikti.

DNF'nin çıkması 10+ yıl ertelenmişti. Sıra sinema filminin çekimine geldi. Duke için John Cena ile görüşülüyormuş. Bakalım filmi sinema perdesinde görmek için ne kadar bekleyeceğiz?

Quake 3 Arena'nın Kaynak Kodları Yayınlandı

melitical

Quake 3 Arena oyununun kaynak kodları yayınlandı. Zip dosyası olarak 5.46MB büyüklüğünde olan kodları indirmek için:www.fileshack.com

IF Comp 2005 (IF | Interactive Fiction | Etkileşimli Kurmaca)

cemuzunlar

Yarışmaya katılan oyunları oynamak ve oy vermek için... IF Comp 2005

Kabarık bütçelerin, devasa ekiplerin, onyüzbinmilyon poligon çizebilen grafik kartlarının olmadığı günlerde, "text adventure" (IF) denen oyunlar çok popülerdi. Bu oyunlar, sadece yazarak komut vermemize izin veriyordu. Bize sunabildiği grafik ve ses kalitesi ise, bana göre günümüz teknolojileriyle yapılanların çok ötesindeydi. Çünkü sınırsız bir kaynak olan hayal gücümüzü işin içine katıyordu.

Efsanenin Dönüşü (The Settlers)

Agony

Dünya'da özellikle de Almanya'da geniş bir hayran kitlesine sahip The Settlers serisi içinde, 2. oyunun ayrı bir önemi vardır.

Şimdiye kadar çıkan tüm seriler içinde en güzeli ve en detaylı olanıdır.

Oyunun yapımcı firması BlueByte, Settlers: Heritage of Kings ile sadece Almanya'da büyük başarı yakalamıştı. Ama, bir çok Settlersseveri de üzmüştü. (Bilenler bilir, Settlers:HOK, serideki diğer oyunlarla uzaktan yakından alakası olmayan apayrı bir oyundu.) Bunun farkında olan BlueByte, bizleri üzmeyerek, Settlers2'yi yeniden yarattı. Hem de 3D olarak.