RadRails 0.6.3

0
anonim
Ruby On Rails ın havada uçan karada kaçan BGE (Bütünleşik Geliştirme Ortamı) si RadRails ın yeni versiyonu çıktı.
Bu versiyonda dikkat çeken yenilikler; Entegre MVC test ortamı ve hayatınızı zevkli ve kolay kılan RadRails eklentilerine artık RadRails içinden de bir kaç tıklama ile ulaşmanız olarak sayılabilir.
Herkese zevkli kodlar dilerim....

İlgili Yazılar

Rehber: ActiveRecord modellerini projeler arası paylaştırmak

murat

Günümüzde microservis, dağıtık uygulamalar.. vs popüler olmaktan ziyade, otomatik ölçeklenen uygulamalar geliştirmek için gerekli bir yaklaşım halini aldı. Geliştirdiğimiz uygulamanın farklı görevleri olan kısımlarını farklı uygulamalar olarak dağıtabilmek için projeleri bölmeye başladık. Ben de böyle bir ihtiyaçtan yola çıkıp kompleks bir yapısı olan ve refactor gerektiren bir rails...

Ruby Yüklemeden Ruby Çalışın

FZ

Ruby ismi epey popüler bugünlerde, iyi ama yeni bir dil ilginizi çekti diye bilgisayarınıza kurmanız şart mı? Internet ve 1 adet tarayıcı dururken neden değerli makinanızın değerli diskine bir şeyler kurasınız ki?

Try Ruby sitesine gidin ve sadece web tarayıcınızı kullanarak, sitedeki etkileşimli öğretici sistem aracılığı ile ilk Ruby deneyimlerinizi edinin!

Ruby, Microsoft ve .NET

anonim

Microsoft Ruby'ye de el atmış durumda. RubyCLR'yi geliştiren John Lam'ı işe alan Microsoft, IronPython ile gerçekleştirdiği hareketin bir benzerini Ruby için de yapmışa benziyor. Böylece CLR (Common Language Runtime) ortamının ve dolayısı ile .NET programlama platformunun hem dil açısından zenginleşmesi hem de Python, Ruby gibi etkileşimli, çok hızlı program geliştirme sağlayan dinamik dillerle daha uyumlu hale gelmesi bekleniyor.

Kaynak: http://news.com.com

Rails 2.0 ve hatta 2.0.2 çıktı

butch

İlgilenen üye kalmamış olacak ki bu haber FM'e ulaşmadı. Yabancı olduğum bir konu olmakla beraber meraklılarının bu sürümü heyecanla beklediklerini biliyorum. 7 Aralık tarihinde 2.0 sürümü ile arenaya dönen Ruby On Rails'deki yenilikler için buraya, bu duyurunun hemen ardından gelen 2.0.2 sürümü için de burayı ziyaret edebilirsiniz. Rails 2.0 ile ilgili Türkçe bir yorumu da bildirgec.org'da bulabilirsiniz.

Ruby on Rails 1.2 RC1 Unicode Desteği ile Çıktı

anonim

Ruby on Rails 1.2 RC1 çok istenen Unicode desteği de dahil olmak üzere yeni özellikleri ile çıktı.